Siser Hi-5

Na 5 seconden Hot Peel of Cold peel? U zegt het maar.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Hi-5

Ga je voor de Siser Hi-5 flexfolie, dan is je unieke creatie snel klaar. De PVC-vrije PU (polyurethaan) flex hoef je namelijk maar 5 seconden te persen op slechts 120 graden. De folie is 90 micron dik en kan zowel warm of koud van de drager verwijdert worden, wat je maar wilt. Onze rollen hebben twee verschillende afmetingen 50 cm x 25 m en 150 cm x 25 m. Zo heb je met de Siser Hi-5 altijd de folie voor jouw doeleind.

Deze flexfolie kun je inzetten om verschillende textielsoorten te bedrukken, denk bijvoorbeeld aan promotieartikelen, relatiegeschenken en (bedrijfs)kleding. De Siser Hi-5 is geschikt voor katoen, polyester of een mix van deze. Ideaal voor performance wear.

Deze flex is voorzien van een Oeko-Tex keurmerk, hiermee wordt bedoeld dat het geen schadelijke stoffen bevat en daarmee beter is voor huid en gezondheid.

Er is voldoende keuze uit kleuren. Zo kun je kiezen uit wit, zwart en een aantal standaardkleuren, maar bijvoorbeeld ook goud, zilver en neon (fluor) kleuren. Dus laat je creatieve kant los en creëer wat je maar kunt bedenken. Wat wordt jouw eerste ontwerp?

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Ben je op zoek naar een flexfolie met een langere perstijd op hoge temperatuur? Neem dan eens een kijkje bij de Siser PS Film EasyWeed

Heb je vragen over de Siser Hi-5 flexfolie? Stel dan je vraag via de knop onder de productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309262
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 150 cm x 25 m - On request
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 120 graden
Druk Hoog
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Hi-5 pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Ik heb een klant die jassen heeft met 75% Katoen en 25% Nylon. Is deze flex daar goed voor?Oof kan het ook gewoon met Siser easy weed? Ik vraag dit omdat er ook 25% nylon in zit.</p>
    • In onze Maegis Matrix staan alle soorten flex met informatie,waar je het op mag en kan persen. Raadpleeg altijd de datasheet per product. Die kun je vinden bij Downloads onder aan de pagina. Voor nu raad ik het beste om Siser HI-5 te kiezen. 

Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op