Siser Glitter

Geef je textiel een sprankelend effect met de Siser Glitter.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Glitter

De Siser Glitter flexfolie geeft een creaties een sprankelend effect. Deze flex kun je bedrukken op een breed scala aan textielsoorten, wat dacht je bijvoorbeeld van casual kleding, bedrijfskleding, kussens of rompers?! De Siser Glitter flexfolie is gemaakt van PU (polyurethaan) transfermateriaal waarbij de glitters er bovenop liggen, waardoor het glittereffect extra naar voren komt. De folie heeft een dikte van 380µm en daarom is het aan te raden om een 60 graden mesje te gebruiken. Het materiaal is vooral geschikt voor grotere designs.

Ben je nou op zoek naar een glitter flexfolie waarbij de glitters in het materiaal zitten? Kijk dan bij de Siser Sparkle.

De Siser Glitter flexfolie is verkrijgbaar in verschillende oogverblindende kleuren met maximale sprankeling én zonder glittervlokken achter te laten. Deze flex heeft een Oeko-Tex® Keurmerk. Hiermee wordt bedoeld dat er geen schadelijke stoffen in het materiaal zitten wat dus beter voor gezondheid en huid is. 

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Siser Glitter? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309261
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glitter
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 40⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Glitter pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op