Siser PS Perfor

Een geperforeerde flexfolie die voor een leuk gestippeld effect zorgt.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser PS Perfor

De Siser flex PS Perfor is een geperforeerde flexfolie die voor een leuk gestippeld effect zorgt, maar daarnaast hebben de gaatjes ook een belangrijke functie. Zo kan het bedrukte textiel namelijk blijven ademenen. Deze PVC-vrije siser flex is gemaakt van polyurethaan (PU) en is geschikt voor onder andere sportkleding van katoen, polyester of een combinatie van beide. De Siser PS Perfor is makkelijk te snijden en te pellen, bovendien kan deze flex gewassen worden tot 60 graden.

Meer over deze Siser flex

Deze folie van Siser beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, daarmee wordt bedoeld dat het beter voor huid en gezondheid is doordat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn.

De Siser flex PS Perfor is beschikbaar in 4 kleuren.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Siser flex online kopen

Heb je vragen over de Siser PS Perfor? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag over deze Siser flex zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309258
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 150 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser PS Perfor pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op