Siser PS Electric

Creëer een metallic effect met de verschillende kleuren Siser PS Electric.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser PS Electric

De Siser PS Electric is een flexfolie die je kunt inzetten om een metallic effect te creëren op verschillende textielsoorten. Wil je bijvoorbeeld een stoer design op een T-shirt maken of ben je op zoek naar een geschikte flex voor een gave creatie op een spijkerjack, kies dan voor de Siser PS Electric. Deze folie is gemaakt van PU (polyurethaan) en is PVC-vrij. Hij laat zich makkelijk snijden en pellen en daarnaast is wassen op hoge temperaturen geen probleem.

De Siser PS Electric heeft een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen in de flexfolie aanwezig zijn en dat is beter voor gezondheid en huid.

We hebben deze folie in diverse kleuren voor je op de plank liggen. Ben je op zoek naar een metallic uitstraling met een spiegeleffect? Ga dan voor de Siser Foil (geblurd spiegeleffect) of de Siser PS Metallic (helder spiegeleffect).

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Siser PS Electric? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309256
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Metallic
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 150 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser PS Electric pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op