Chemica Hotmark - Revolution

main product photo
Gegevens

De flexfolie Hotmark Revolution is een revolutionair product van Chemica. De PVC-vrije flex is 75 micron dik en is gemaakt van PU (polyurethaan). Het bijzondere van dit product is dat je het kunt gebruiken op uiteenlopende textielsoorten gemaakt van katoen, polyester, acryl of zelfs nylon. En dat allemaal met één soort flex. Je hebt bij deze folie de keuze om snel te persen of door te persen op een lage temperatuur. Bovendien heb je zelf de keuze of je het drager warm of koud verwijdert.  
 
Deze flexfolie leent zich uitstekend voor het bedrukken van bijvoorbeeld relatiegeschenken, promotieartikelen en (bedrijfs)kleding. Ontwerp er maar op los en creëer de meest mooie projecten met deze flex. Wel even opletten, want het is niet geschikt voor chemische reiniging.  
 
De Chemica Hotmark Revolution flexfolie heeft een Oeko-Tex keurmerk, dit wil zeggen dat de flexfolie geen schadelijke stoffen bevat.  
 
Er is een ruime keuze aan kleuren bij de Chemica Hotmark Revolution, ben je op zoek naar zwart, wit een standaardkleur of liever toch goud, zilver of een neon (fluor) kleur? We hebben het allemaal voor je op de plank liggen.  
 
Let op: bij gebruik van lichte kleuren Chemica Hotmark Revolution op gesublimeerde kleding is de kans op doorbloeden aanwezig. Gelieve eerst te testen of gebruik in dit geval een blockout flexfolie; de Chemica SIR. 

  • De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid
  • Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen
  • Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Specificaties
Artikelnummer 309189
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 20 m, 50 cm x 5 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Perstijd 5 seconden
Temperatuur 140 graden
Druk Medium
Minimale afname 1 meter
Vragen over dit product?
  • De specialist in signmaterialen
  • Full service
  • Kwaliteitsproducten
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Professioneel en deskundig advies