Chemica Hotmarkprint Revolution

Snel persen op een hoge temperatuur of langer op een lagere temperatuur? Jij bepaalt het met deze printable flexfolie!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Hotmarkprint Revolution

De Chemica Hotmarkprint Revolution is een revolutionaire printbare flexfolie van 75 µm dat gemaakt is van polyurethaan materiaal (PU). De folie is geschikt voor solvent en ecosolvent printers, is makkelijk te pellen en je kunt hier zowel grote als kleine ontwerpen mee maken. Maak met deze printflex de meest mooie full color creaties op verschillende textielsoorten, waaronder katoen, polyester, acryl of zelfs nylon. De Chemica Hotmarkprint Revolution kun je persen met een korte perstijd of op een lage temperatuur, daarnaast heb je de keuze of je de zelfklevende drager warm/koud verwijderd.

Met deze printflex kun je onder andere promotieartikelen, (bedrijfs)kleding en relatiegeschenken bedrukken. De folie beschikt over een Oeko-Tex® keurmerk, waarmee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn. Dit is beter voor huis en gezondheid.

De transfertape die we bij deze printbare flexfolie aanraden is de Chemica Applicatietape ATT 450. Ben je op zoek naar een vergelijkbare flexfolie enkel om te plotten? Dan is de Chemica Hotmark -  Revolution flexfolie iets voor jou!

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Chemica Hotmarkprint Revolution? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309138
Fabrikant Chemica
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 140 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester, Nylon
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Datasheet Chemica Hotmarkprint Revolution pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op