Chemica Hotmarkprint SIR (PU)

Printable flexfolie met een blocker die het doorbloeden van sublimatie inkten tegengaat.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Hotmarkprint SIR (PU)

De Chemica Hotmarkprint SIR (PU) is een printbare flexfolie van 100 micron met een niet-klevende polyester drager. Met deze printable bedruk je verschillende soorten gesublimeerd textiel, de folie beschikt namelijk over een extra tussenlaag met blockout functie. Op deze manier blijven de kleuren van de bedrukking mooi helder. Wil je dus sportshirts bedrukken met een full color logo of wil je een print bedrukken op een trainingsjasje? Dat kan met de Chemica Hotmarkprint SIR (PU).

Deze printbare flexfolie is geschikt voor solvent, ecosolvent en latex inkten. Na het printen moet de printable overgezet worden op het textiel met behulp van een transferfolie. Hiervoor adviseren we Chemica Applicatietape ATT 450.

De Chemica Hotmarkprint SIR (PU) is in het bezit van een Oeko-Tex® Keurmerk, waarmee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de printable wat beter is voor gezondheid en huid.

Ben je op zoek naar een printbare flexfolie zonder blockout functie, dan kun je kiezen voor de Hotmarkprint Revolution. Heb je een flexfolie nodig met blockout functie? Ga dan voor de Chemica Hotmark Sir.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Chemica Hotmarkprint SIR (PU)? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309119
Fabrikant Chemica
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 20 m, 75 cm x 20 m, 150 cm x 20 m
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 150 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica Hotmarkprint SIR PU pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op