Chemica Upperflock

De Chemica Upperflock is een flockfolie met lange vezels, waardoor deze lekker pluizig is.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Chemica Upperflock

De Chemica Upperflock is een flockfolie met lange vezels, waardoor deze lekker pluizig is. De flock voelt fluweelzacht aan en heeft mooie levendige kleuren. Het kan toegepast worden op katoen, polyester, acryl of een gelijkwaardige textielsoort. Dus wil je een ontwerp maken met een exclusieve uitstraling op bijvoorbeeld een bodywarmer, kussen of gastendoekje? Dan is de Chemica Upperflock een perfecte keuze!

Aangezien flockfolie een dikke folie is, kun je deze het beste snijden met een 60 graden mesje. De Chemica Upperflock is makkelijk te snijden en te pellen en daarnaast zelfs wasbaar tot 60 graden. Deze serie is beschikbaar in maar liefst 23 kleuren, dus er zit vast iets voor je tussen.

Zoek je een printbare flockfolie? Dan hebben we de Chemica Subliflock voor je.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Chemica Upperflock? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309116
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 50 cm x 20 m, 50 cm x 5 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica Upperflok Superflock pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op