Chemica Hotmark SIR

Stop het doorbloeden van inkt met de Chemica Hotmark SIR

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Hotmark SIR

De Chemica Hotmark Sir is een flexfolie die geschikt is voor het bedrukken van polyester textiel met sublimatieinkten. Deze folie heeft als groot voordeel dat de inkten niet doorbloeden in het materiaal, aangezien er in deze flexfolie een extra tussenlaag met blockout functie zit. Hierdoor blijft de bedrukking helder van kleur. Deze flex is gemaakt van polyurethaan (PU) en laat zich makkelijk snijden en pellen. Wil je bijvoorbeeld een voetbalshirt voorzien van een naam of ben je op zoek naar een flexfolie waarmee je keepershandschoenen kunt bedrukken? Dan is de Chemica Hotmark Sir de perfecte folie!

Deze flexfolie heeft een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt bewezen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn en daarmee is het beter voor gezondheid en huid.

De Chemica Hotmark Sir is bedoeld om lichte transfers op donker gesublimeerd textiel te bedrukken, je hebt keuze uit een aantal lichte kleuren.

Ben je op zoek naar een printbare flexfolie met blockoutfolie? Kies dan de Chemica Hotmarkprint SIR.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. 

Heb je vragen over de Chemica Hotmark Sir? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309114
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 10 m, 50 cm x 20 m
Breedte 50 cm, 150 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 150-160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica SIR pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op