Chemica Fashion

Ga jij voor zebra, panter of carbon? Met de Chemica Fashion flexfolie is het allemaal mogelijk!

 

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Fashion

De Chemica Fashion is een serie flexfolies met leuke printjes en verschillende soorten patronen. Op deze manier kun je full color creaties maken op verschillende textielsoorten, zonder dat je een printer nodig hebt. Ontwerp er dus op los en maak bijvoorbeeld een legerprint creatie op een tas met de army collection, ga voor een stoere panterprint op een pet met de animal collection of wat dacht je van een gave tekst op een schoen met de carbon collection? Het kan allemaal met de Chemica Fashion serie!

Deze flexfolie is gemaakt van PU (polyurethaan) en is zeer dun met zijn 50 micron. De folie laat zich makkelijk snijden en pellen en is bovendien voorzien van een Oeko-Tex® Keurmerk. Hiermee wordt aangetoond dat er zich geen schadelijke stoffen in de flexfolie bevinden wat beter is voor gezondheid en huid. Met de Chemica Fashion kun je katoen, polyester of gelijkwaardige textielsoorten bedrukken.

De verschillende collecties in de fashion serie hebben allemaal unieke perseigenschappen. Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart voor de army/animal collection of een kleurenkaart voor de carbon collection te bestellen.

Heb je vragen over de Chemica Fashion? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309112
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 5 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Datasheet Chemica Fashion Army pdf download
Datasheet Chemica Fashion Animal pdf download
Kleurenkaart Chemica Carbon pdf download
Kleurenkaart Chemica Fashion pdf download
Datasheet Chemica Fashion Carbon pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op