Chemica 3D-Duoflex

Ervaar de diepte van een prachtig tweekleurig 3D-effect!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Chemica 3D-Duoflex

De Chemica 3D-Duoflex is een flexfolie die wel een heel bijzonder dubbel effect heeft: namelijk een 3D-effect en ook nog eens tweekleurig! Het is een dikke polyurethane (PU) en PVC-vrije flexfolie die zeer makkelijk te snijden en te pellen is. Wil je echt eens iets anders dan anders maken met een uniek ontwerp op een vilten shopper of creëer je liever een uitzonderlijke creatie op een fashion item? Met de Chemica 3D-Duoflex zit je dan wel goed!

Let op: deze flexfolie dien je binnenstebuiten te strijken! 

Deze flex beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt bedoeld dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn en daarmee is het beter voor gezondheid en huid.

In deze serie heb je de keuze uit 4 verschillende combinaties van kleuren. Heb je liever een flexfolie waarmee je een eenkleurig 3D-effect met glitters kunt krijgen? Kies dan de Chemica Galaxy.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.

Heb je vragen over de Chemica 3D-Duoflex? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309111
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 10 m
Breedte 50 cm
Wassen 40⁰ C
Temperatuur 160-170 graden
Druk Laag
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica Duoflex pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op