In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Chemica Superflex Metallic

Metallic flexfolie in 10 verschillende kleuren!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Superflex Metallic

De Chemica Superflex Metallic is een flexfolie met een glanzende uitstraling en metallic effect. Deze dunne folie is zeer comfortabel om te dragen, dus laat je ontwerp maar shinen op een toilettas of kussen. De Chemica Superflex Metallic is gemaakt van PU (polyurethaan) en laat zich makkelijk snijden en pellen. Let wel op met wassen, dit kan alleen met handwas.

Je hebt de keuze uit 9 verschillende metallic kleuren en één metallic holographic variant. Ben je meer op zoek naar een flexfolie met een glittereffect? Dan hebben we de Chemica Galaxy voor je.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Chemica Superflex Metallic? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309109
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Metallic
Afmeting rol 48 cm x 5 m, 48 cm x 20 m
Breedte 48 cm
Wassen Handwas
Temperatuur 145 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica Metallic pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Kleurenkaart Chemica Metallic pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op