Chemica Firstmark

Eco-vriendelijk PVC-vrije flexfolie die ook nog eens zeer scherp geprijsd is!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Firstmark

De Chemica Firstmark is een flexfolie die eco-vriendelijk én zeer scherp geprijsd is, maar deze doet zeker niet onder in kwaliteit. Deze PVC-vrije folie heeft een zelfklevende drager, waardoor je zonder problemen kleine ontwerpen kunt snijden en pellen. De flex voelt zacht aan en is zeer rekbaar. De Chemica Firstmark is te bedrukken op katoen, polyester, acryl of een soortgelijk textielsoort. Dus heb je een leuk ontwerp gemaakt voor op een rompertje of wil je een trainingsbroek bedrukken? Het kan allemaal met deze flexfolie!

De Chemica Firstmark is voorzien van een Oeko-Tex® Keurmerk, waarmee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen in de folie aanwezig zijn wat daarom beter is voor huid en gezondheid.

In deze flexfolie serie heb je de keuze uit maar liefst 23 kleuren, ga je voor een standaardkleur of kies je toch liever voor goud/zilver of een fluor (neon) kleur?

Ben je op zoek naar een flexfolie die op een breder scala aan textielsoorten bedrukt kan worden? Kies dan voor de Chemica Hotmark – Revolution. Wanneer je op zoek bent naar een standaard flexfolie, dan is de Chemica Hotmark – Superflex de beste keus.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Chemica Galaxy? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309108
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 50 cm x 20 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 120 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica Firstmark pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Kleurenkaart Chemica Firstmark pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op