In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Chemica Applicatietape ATT-450

Transparante transferfolie met een medium kleefkracht

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Chemica Applicatietape ATT 450

De Chemica Applicatietape ATT 450 is een transparante transferfolie waarmee je eenvoudig je printables over kunt zetten op verschillende textielsoorten. Deze applicatietape heeft een medium kleefkracht, waardoor je geprinte flexfolie goed op de juiste positie blijft liggen en niet makkelijk verschuift zodra je deze wilt persen. De Chemica Applicatietape ATT 450 is geschikt voor het overzetten van verschillende Chemica printbare flexfolies en Sublitex.

In de datasheet van de Chemica Applicatietape ATT 450 kun je zien welke printflex geschikt is in combinatie met deze transferfolie.

Ben je op zoek naar een applicatietape met medium-sterke kleefkracht? Kijk dan eens bij de Chemica Applicatietape ATT 495 Middle-Strong.

Heb je vragen over de Chemica Applicatietape ATT 450? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Specificaties
Artikelnummer 309000
Omschrijving 0.50 X 25
Fabrikant Chemica
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf
Datasheet Chemica Applicatietape ATT 450 pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Is deze transfer van Chemica ook verkrijgbaar in 75 cm breedte?</p>
    • <p>De Applicatietape ATT450 van Chemica is alleen verkrijgbaar in 50 cm. Voor meer informatie voor welke flex de ATT450 geschikt is, <a href="https://www.maegis.nl/mpattachment/file/download/id/545/">bekijk de datasheet.</a></p>
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op