In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Caldera VisualRIP +

VisualRIP+ van Caldera is de meest krachtige workflow/rip software voor groot formaat printers en print/cut systemen.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Caldera VisualRIP +

VisualRIP+ van Caldera is de meest krachtige workflow/rip software voor groot formaat printers en print/cut systemen. Eén oplossing voor meerdere apparaten binnen uw bedrijf. Deze oplossing van Caldera is de ideale RIP-tool voor het afdrukken van breedformaattaken met oogverblindende kleuren en contrast. 

Caldera VisualRip+ kent twee belangrijke productiegeoriënteerde functies: lay-out en tegelen+. Om een enkele taak te creëren kunt u met lay-out met samenstellen een lay-out maken met elementen uit meerdere bestanden. Samenvoegen, nesten, stikken, draaien en combineren van verschillende bestandsindelingen met handmatige of numerieke positionering. Met tegelen+ kunt u documenten opsplitsen in diverse strippen voor grootformaattaken.

De workflowprogramma's van Caldera bieden oplossingen voor kleurbeheer, beeldvorming en verwerking voor grootformaat print en cut systemen. Gebruik de Caldera's RIP-, prepress- en workflowprogramma's alleen of in combinatie met een breed scala aan markten en toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan signs & graphics, textiel en industriele prints.

Let op: deze prijs is een vanafprijs!

Specificaties
Artikelnummer 305051
Fabrikant Caldera
Prijs vanaf € 1.695,00
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op