Roland Soljet EJ-640 incl. Take-Up System

De SOLJET EJ-640 blinkt uit in kostenefficiënte en productiviteit. In combinatie met de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de Roland DG-technologie levert de robuuste EJ-640 een uitstekende kwaliteit voor een ruime waaier aan toepassingen, waaronder signalisatie voor binnen en buiten, banners, posters, muur- en voertuigstickers en zoveel meer. U maximaliseert uw rentabiliteit dankzij lage bedrijfskosten en de productie van grote volumes.

Klik hier om een messcherpe offerte aan te vragen.

Wist je dat je deze machine ook kunt leasen? Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

  • 10% korting op je eerste bestelling (m.u.v. machines en toebehoren)
  • Gratis verzending vanaf €200,-
  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gratis snijden
  • Veilig online betalen
Gegevens

Over de Roland Soljet EJ-640 incl. Take-Up System

Vergroot uw productievolume
De SOLJET EJ-640 blinkt uit in kostenefficiënte en productiviteit. In combinatie met de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de Roland DG-technologie levert de robuuste EJ-640 een uitstekende kwaliteit voor een ruime waaier aan toepassingen, waaronder signalisatie voor binnen en buiten, banners, posters, muur- en voertuigstickers en zoveel meer. U maximaliseert uw rentabiliteit dankzij lage bedrijfskosten en de productie van grote volumes.

Indrukwekkende productiviteit en kwaliteit
De “staggered” (trapsgewijs geordende) printkoppen dekken een breed printoppervlak, wat resulteert in een hoge productie. De kleuren zijn gespiegeld geordend in de koppen om banding te voorkomen. De twee piëzo-inkjetkoppen met 8 kanalen beschikken over 180 nozzles per kanaal en het Roland Intelligent Pass Control-systeem, waarvan het patent hangende is, controleert de plaatsing van de druppels om prachtige, realistische kleuren en een fotografische beeldkwaliteit te garanderen. De variabele dotcontrole zorgt verder voor vloeiende gradaties en mooie gesatureerde kleuren op tal van printmedia.

De geavanceerde mediatoevoer garandeert een accurate centrering van het materiaal en een vloeiend transport van het printmateriaal. Het oprolsysteem is bovendien volledig afgestemd op productie bij hoge snelheden.

Robuuste bouw voor stabiliteit en duurzaamheid
Het stevige, robuuste chassis van de SOLJET EJ-640 kan zonder problemen om met de hoge productiesnelheden en de grote grid roller helpt bij het transport van de media door de printer. De EJ-640 is geschikt voor zwaar rolmateriaal tot 40 kg en heeft een oprolsysteem dat aan de voorkant is bevestigd. Het driedelige wiper-systeem, waarvan het patent hangende is, werd ontworpen om de inktdroging rond de hoeken van de printkop te beperken om zo slijtage te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Sneldrogend voor een efficiënte productie
De EJ-640 droogt de prints snel, zelfs in de hogesnelheidsmodus, waardoor u ze onmiddellijk kunt afwerken, appliqueren of oprollen.
* Het ingebouwde drievoudige verwarmingssysteem bestaat uit:
* Voorverwarming om de ontvankelijkheid van de media te verbeteren;
* Printverwarming om de kleurechtheid en de helderheid van de inkt te versnellen
* Een droger om het drogen te versnellen en een grotere productiviteit en krasbestendigheid te garanderen.
Een optionele droogeenheid is verkrijgbaar om grote prints te drogen en de saturatie bij hoge snelheden te verbeteren.

Gerust onbewaakt en langdurig printen
Het nieuwe inktsysteem van Roland DG staat garant voor onbewaakt stabiel printen. Het werkt met inktcassettes van 1 liter en laadt – in vierkleurenmodus – twee liter inkt per kleur. Het Ink Switching System schakelt automatisch over op de back-up cassette wanneer de eerste leeg, waardoor u continu kunt blijven printen.
Dankzij de Roland Printer Assist iPad*-app kunt u de veelgebruikte printerfuncties op afstand beheren. Met de Roland OnSupport™ volgt u de status van de productie op de voet aan de hand van automatisch verstuurde e-mailberichten.
Gebruik de Predictive Ink Calculator in VersaWorks Dual om de hoeveelheid inkt te controleren die u nodig hebt voor de jobs die in de wachtrij staan.

Nieuwe EJ-inkten van Roland DG
De nieuwe sneldrogende EJ-inkten produceren prachtige kleuren, hebben een laag verbruik en houden de bedrijfskosten laag. De inkten leveren bovendien een ongeëvenaarde duurzaamheid bij outdoor toepassingen, een buitengewone krasbestendigheid en chemische resistentie, een uitgebreide materiaalondersteuning en een breed kleurenspectrum. Ze zijn verkrijgbaar in cassettes van 1 liter, zodat ze minder vaak moeten worden vervangen, en in 4 of 7 kleuren, inclusief licht zwart. U hebt de keuze uit een configuratie met tweemaal CMYK of CMYKLcLmLk.

Roland VersaWorks Dual RIP-software
De SOLJET EJ-640 wordt geleverd met de nieuwe VersaWorks Dual RIP-software. Deze is ontwikkeld met de nieuwste native PDF en Postscript engine voor een betere beeldomzetting wanneer lagen en transparanties worden gebruikt. De native PDF engine zorgt ervoor dat VersaWorks Dual complexe illustraties gemaakt in ontwerppakketten, efficiënt kan omzetten. VersaWorks Dual beschikt ook over de nieuwste Postcript engine waardoor u kunt profiteren van de beste omzetting van om het even welk illustratietype en de compatibiliteit met oude bestanden behouden blijft.

Functies omvatten:
* Calculator die inktverbruik voorspelt
* Vervanging van spotkleuren
* Ingebouwde Pantone® en Roland Color spotkleuren bibliotheken
* Variabele dataprinting
* Tools voor calibratie en aanpassing inktniveau
* Geavanceerde cropping-, tiling- en nestingopties

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer 304716
Omschrijving P/1 st incl. Take-Up System/RIP Software Versawork
Fabrikant Roland
Mediabreedte Tot 163 cm
Productvragen
Naam
E-mail adres
Vraag
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roland Soljet EJ-640 incl. Take-Up System
Downloads
Beschrijving Soort Download
Brochure Roland SolJET EJ-640 pdf Download
Verzending

Alle bestellingen die op maandag tot en met donderdag voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd.
Op vrijdag worden bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag verstuurd.

Alle pakketten worden verzonden en geleverd via DHL met track & trace code.

Klik hier voor de verschillende opties en kosten.

Klik hier:
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken