Anti Static Fluid C - 100ml

AntiStatic Fluid is een zeer werkzame, antistatische reiniger die speciaal is ontwikkeld om elektrostatische lading van thermoplasten.


Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Anti Static Fluid C

AntiStatic Fluid C is een zeer effectieve, langdurig werkzame antistatica in vloeibare vorm, die DIRECT op de plaat worden aangebracht. AntiStatic Fluid is een zeer werkzame, antistatische reiniger die speciaal is ontwikkeld om elektrostatische lading van thermoplasten, zoals bijv. PVS, PC (acrylglas), PP, PE, OPP, PES, PS, PMA, enz. Dit geldt ook voor allerlei soorten plaatmaterialen. De elektrostatische lading wordt onmiddellijk, effectief en duurzaam geëlimineerd.

De verminderde hechting door stof en vuil, welke wordt veroorzaakt door de elektrostatische lading, wordt door het gebruik van “AntiStatic Fluid” direct tegengegaan. Het behandelde oppervlak blijft langdurig en nagenoeg volledig stoffen vuilvrij. Ook het wegtrekken op het te bedrukken materiaal wordt meteen na de antistatische behandeling verhinderd. Bovendien reinigt dit middel efficiënt, zorgt het voor een glanzend en glad oppervlak. Bovendien is het siliconen-, formaldehyde- en FCKW-vrij, biologisch afbreekbaar en niet giftig. De bijzonder sterke antistatische werking is door een onafhankelijk laboratorium getest.
C = zonder Ethanol (alcohol)

Specificaties
Artikelnummer 304499
Omschrijving P/100ml
Fabrikant YelloTools
Hoeveelheid 100 ml
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op