Anti Static Fluid C - 100ml

AntiStatic Fluid is een zeer werkzame, antistatische reiniger die speciaal is ontwikkeld om elektrostatische lading van thermoplasten.


  • Gratis verzending vanaf €200,-
  • Op ma-do voor 17.00 uur en op vr. voor 16.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gratis snijden
  • Veilig online betalen
Gegevens

AntiStatic Fluid C is een zeer effectieve, langdurig werkzame antistatica in vloeibare vorm, die DIRECT op de plaat worden aangebracht. AntiStatic Fluid is een zeer werkzame, antistatische reiniger die speciaal is ontwikkeld om elektrostatische lading van thermoplasten, zoals bijv. PVS, PC (acrylglas), PP, PE, OPP, PES, PS, PMA, enz. Dit geldt ook voor allerlei soorten plaatmaterialen. De elektrostatische lading wordt onmiddellijk, effectief en duurzaam geëlimineerd.

De verminderde hechting door stof en vuil, welke wordt veroorzaakt door de elektrostatische lading, wordt door het gebruik van “AntiStatic Fluid” direct tegengegaan. Het behandelde oppervlak blijft langdurig en nagenoeg volledig stoffen vuilvrij. Ook het wegtrekken op het te bedrukken materiaal wordt meteen na de antistatische behandeling verhinderd. Bovendien reinigt dit middel efficiënt, zorgt het voor een glanzend en glad oppervlak. Bovendien is het siliconen-, formaldehyde- en FCKW-vrij, biologisch afbreekbaar en niet giftig. De bijzonder sterke antistatische werking is door een onafhankelijk laboratorium getest.
C = zonder Ethanol (alcohol)

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer 304499
Omschrijving P/100ml
Fabrikant YelloTools
Hoeveelheid 100 ml
Productvragen
Naam
E-mail adres
Vraag
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti Static Fluid C - 100ml
Verzending

Alle bestellingen die op maandag tot en met donderdag voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd.
Op vrijdag worden bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag verstuurd.

Alle pakketten worden verzonden en geleverd via DHL met track & trace code.

Klik hier voor de verschillende opties en kosten.

Klik hier:
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken