Safety

Diverse soorten inbraakwerende en beschermende folies

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Safety folie

De inbraakwerende en beschermingsfolies worden veel ingezet op ramen van openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, sportaccommodaties en kinderdagverblijven. Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment, hieronder lichten we ze toe. Kijk voor een uitgebreide beschrijving op de datasheets.

Alle folies:
- Zijn verkrijgbaar in de breedtes 76cm en 152cm
- Zijn per lopende meter te bestellen
- Hebben een houdbaarheid van 12 tot 15 jaar

SEC054 (indoor)
Dit is een 100 micron (4 mil) glasheldere, polyester film die aangebracht kan worden aan de binnenzijde van het raam. Deze film zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt in geval van glasbreuk. De SEC054 wordt bijvoorbeeld toegepast op scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en sporthallen.

SEC054X (outdoor)
Deze film heeft dezelfde toepassingen en eigenschappen als de SEC054, maar wordt aan de buitenzijde van het raam aangebracht.

SEC058
Dit is een 200 micron (7 mil) glasheldere, polyester film die aangebracht kan worden op ramen. Deze film zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt in geval van glasbreuk. De SEC058 wordt bijvoorbeeld toegepast op scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en sporthallen. Daarnaast versterkt de SEC058 het glas, en werkt het hierdoor inbraakvertragend.

MIX551
Dit is een 100 micron (4 mil) zilveren spiegelende, polyester veiligheidsfilm.
Deze film zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt in geval van glasbreuk en heeft tevens een privacywerkende functie. De MIX551 wordt bijvoorbeeld toegepast bij banken, supermarkten en warenhuizen.

TOP300
TOP300 is een 330 micron (13 mil), glasheldere film. De TOP-300 vormt als het ware een membraan op het glas, dat wanneer het glas versplintert in geval van explosie of vandalisme, de folie het glas bij elkaar houdt.
Deze folie voldoet aan de P5A norm en dat is uniek in Nederland! Bijvoorbeeld: je hebt een ruit bestaande uit 2 op elkaar gemonteerde glasplaten van 4 mm. Je voorziet deze van onze TOP-300, dan is deze ruit zo sterk als een gelaagde ruit van 12mm!

AGI 100
Bescherm je glas tegen graffiti en aanvallen. Het vormt een sterke barrière tussen jou en vandalen, waardoor het glas onaangetast blijft. Is er schade? Geen zorgen, de folie kan gemakkelijk worden vervangen en je glas krijgt zijn oorspronkelijke pracht terug. Perfect voor winkels, bussen, metro's, treinen en kamers op de eerste verdieping.

tabel_safety_film

Specificaties
Artikelnummer 303175
Fabrikant Réflectiv
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Transparant
Toepassing Binnengebruik, Buitengebruik, Ramen
Eigenschappen Veiligheid
Afmeting rol 152 cm x 30 m
Breedte 76 of 152 cm
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Reflectiv MIX551 pdf
Datasheet Reflectiv SEC054 pdf
Datasheet Reflectiv SEC054X pdf
Datasheet Reflectiv SEC058 pdf
Datasheet Reflectiv TOP300 pdf
Applications instructions Reflectiv vinyl pdf
Datasheet Reflectiv AGM-400 pdf
Datasheet Reflectiv AGI 100 pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op