Inbraakwerend

main product photo
Gegevens

We hebben onze inbraakwerende en beschermingsfolies hieronder vermeld staan.

MIX551
Dit is een 100 micron zilveren spiegelende, polyester veiligheidsfilm.
Deze film zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt in geval van glasbreuk en heeft tevens een privacy werkende functie. De MIX551 wordt bijvoorbeeld toegepast bij banken, supermarkten en warenhuizen.

SEC054 (indoor)
Dit is een 100 micron glasheldere, polyester film die aangebracht kan worden aan de binnenzijde van het raam. Deze film zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt in geval van glasbreuk. De SEC054 wordt bijvoorbeeld toegepast op scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en sporthallen.

SEC054X (outdoor)
Deze film heeft dezelfde toepassingen en eigenschappen als de SEC054, maar wordt aan de buitenzijde van het raam aangebracht.

SEC058
Dit is een 200 micron glasheldere, polyester film die aangebracht kan worden op ramen. Deze film zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt in geval van glasbreuk. De SEC058 wordt bijvoorbeeld toegepast op scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en sporthallen. Daarnaast versterkt de SEC058 het glas, en werkt hierdoor inbraak vertragend.

Top 300
TOP-300 is een 330 micron, glasheldere film. De TOP-300 vormt als het ware een membraan op het glas, dat in geval van explosie of vandalisme, het glas versplinterd.
Deze folie voldoet aan de P4A norm. Uniek in Nederland!

Voorbeeld: U heeft een ruit bestaande uit 2 op elkaar gemonteerde glasplaten van 4 mm. U voorziet deze van onze TOP-300, dan is deze ruit zo sterk als een gelaagde ruit van 12mm!
Toepassing:
Openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, sportaccomodaties etc.

  • Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen
  • Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Specificaties
Artikelnummer 303175
Fabrikant Réflectiv
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 152 cm x 30 m
Breedte 76 of 152 cm
Minimale afname 1 meter
Vragen over dit product?
  • De specialist in signmaterialen
  • Full service
  • Kwaliteitsproducten
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Professioneel en deskundig advies
Andere klanten kochten ook: