Decorative

main product photo
Gegevens

De decoratieve, polyester films van Réflectiv' bieden een ruime keuze aan grafische ontwerpen en helpen u en uw klant, een persoonlijk tintje aan de omgeving te geven. Of het nu om een woon- of een werkomgeving gaat. Ze zijn niet alleen decoratief, maar beperken ook het doorzicht. Fijn om een(gedeeltelijk) privé omgeving te creëren, zonder verlies van licht. Of het patroon nu wit is of mat.

De grote winst voor u bij dit product, zit er in dat u zeer complexe patronen kunt , zonder kostbare tijd voor ontwerp, snijden, pellen en appliceren hiervoor te moeten (be)rekenen. De patronen met een witte kleur, zitten altijd aan de achterzijde van de film. Zodoende wordt deze opgesloten tussen het glas en de film. Hierdoor heeft het product een langere levensduur, aan beide zijden dezelfde uitstraling en is het zeer makkelijk te reinigen.

Toepassing: Gevelglas, Glaskantoren, Computerruimtes, Ziekenhuisgebouwen, Schoolgebouwen, Werkplaatsen, Etalagedecoratie, etc.

Frosted
Deze zelfklevende film, veranderd elk raam naar een FROSTED uitstraling. Houdt priemende ogen buiten, maar laat het licht volledig door. Toepassing: Gevelglas, Glaskantoren, Computerruimtes, Ziekenhuisgebouwen, Schoolgebouwen, Werkplaatsen, Etalagedecoratie, etc.

Ets-imitatie
Zeer mooie zandstraal-effect folie.
De film inT200 is een polyester film van 36µm, die gelakt is. Kan niet met de snijplotter gesneden worden.
De inT256 is een PVC film van 100µm die gevernist is en beprintbaar met Ecosol-inkten.

De inT090 is een verlenging van de 100% dekking. Beprintbaar met Ecosol-inkten.

  • De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid
  • Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen
  • Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Specificaties
Artikelnummer 303088
Fabrikant Réflectiv
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 152 cm x 30 m
Breedte 76 of 152 cm
Minimale afname 1 meter
Vragen over dit product?
  • De specialist in signmaterialen
  • Full service
  • Kwaliteitsproducten
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Professioneel en deskundig advies
Andere klanten kochten ook: