Roland Soljet Pro 4 XR-640

Creatieve kracht

De SOLJET PRO4 XR-640 is Roland DG’s snelste printer/snijplotter ooit. Vertrouw op zijn uitzonderlijke printkwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie en geef uw concurrenten het nakijken.

Klik hier om een messcherpe offerte aan te vragen.

Wist je dat je deze machine ook kunt leasen? Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

  • 10% korting op je eerste bestelling (m.u.v. machines en toebehoren)
  • Gratis verzending vanaf €200,-
  • Op ma-do voor 17.00 uur en op vr. voor 16.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gratis snijden
  • Veilig online betalen
Gegevens

Roland Soljet Pro 4 XR-640

Creatieve kracht

De SOLJET PRO4 XR-640 is Roland DG’s snelste printer/snijplotter ooit. Vertrouw op zijn uitzonderlijke printkwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie en geef uw concurrenten het nakijken.

 

Printen en snijden in één

De XR-640 is 162.5cm breed en combineert twee functionaliteiten. Het toestel print de opdrachten en snijdt ze daarna automatisch uit. Zo maakt u snel en efficiënt allerlei stickers, labels, hittetransfers voor textiel etc. Bovendien hebt u maar één toestel nodig, wat u ruimte, energie en geld bespaart.

 

Uitstekende kwaliteit

De XR-640 is uitgerust met twee printkoppen die serieel zijn gekoppeld. De kleuren zijn gespiegeld geordend, wat een consistente kwaliteit geeft bij bi-directioneel printen. De Roland Intelligent Pass Control-technologie drijft de kwaliteit nog verder op door de plaatsing, de hoeveelheid en de densiteit van de inktdruppels nauwkeurig te controleren.

 

Hoge printsnelheid

In “high speed”-modus kunnen de printsnelheden bijvoorbeeld oplopen tot 21.6m²/uur, zowel voor vinyl als voor banner. Ondanks deze hogere snelheden, is de printkwaliteit subliem.

 

Nieuwste inkt

ECO-SOL MAX2 werd bekroond met een EDP Award voor Beste Nieuwe Generatie Solventinkt Technologie. Het is de nieuwste generatie van Roland DG’s gelauwerde eco-solventinkt. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Dankzij zijn nieuwe samenstelling creëert de inkt nog scherpere beelden. Verder is ECO-SOL MAX2 volledig nikkelvrij.

 

Configuraties met zeven of acht kleuren

ECO-SOL MAX2 is beschikbaar in negen kleuren: cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK), plus licht cyaan (Lc), licht magenta (Lm), wit (Wh), metallic zilver (Mt) en de nieuwe kleur licht zwart (Lk). Er zijn vier kleurenconfiguraties mogelijk:

 

- CMYKLcLmWhMt

- CMYKLcLmLkWh

- CMYKLcLmLkMt

- CMYKLcLmLk

 

Het uitgebreide kleurenpalet opent het pad naar nieuwe, winstgevende toepassingen en markten.

 

Nieuwste printkoppen

De XR-640 is uitgerust met de laatste printkoptechnologie. Deze zorgt voor een onberispelijke printkwaliteit. De printkoppen vuren druppels in zeven verschillende groottes af en optimaliseren zo de beeldkwaliteit voor het materiaal en de resolutie die u selecteert. In combinatie met de nieuwe inkt, zorgen de printkoppen ervoor dat de kleinste details nauwkeurig worden afgeprint.

 

Roland VersaWorks

Dit toestel wordt geleverd met VersaWorks, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software laat u toe uw toestel optimaal te gebruiken. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.

 

Optionele droging

De XR-640 heeft een ingebouwd drievoudig verwarmingssysteem. U kunt echter een extra droging installeren om het droogproces te versnellen. Roland DG raadt de DU-640 aan bij gebruik van het oprolsysteem in combinatie met hoge productiesnelheden of als u witte of metallic inkt gebruikt.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer 303026
Omschrijving P/1 st
Fabrikant Roland
Mediabreedte Tot 163 cm
Productvragen
Naam
E-mail adres
Vraag
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roland Soljet Pro 4 XR-640
Downloads
Beschrijving Soort Download
Brochure Roland SolJET Pro 4 XR-640 pdf Download
Verzending

Alle bestellingen die op maandag tot en met donderdag voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd.
Op vrijdag worden bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag verstuurd.

Alle pakketten worden verzonden en geleverd via DHL met track & trace code.

Klik hier voor de verschillende opties en kosten.

Klik hier:
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken