Vinyl EFX

main product photo
Gegevens

Laat je door deze folie inspireren tot de meest opvallende designs.

VinylEfx, een PVC-vinyl, waarin een metalen laag is verwerkt, is beschikbaar in verschillende designs.  Een variëteit aan echt metalen, licht defracterende, voor buitengebruik voornamelijk in Zilver en Goud.  

Er zijn:

- patronen zoals MultiLens, Mosaic, Smooth, Metal Flake, enz.

- versies voor zowel binnen- als voor buitengebruik

 

Indrukwekkende media voor de uitwerking van uw gekste ideeën. 3 tot 5 jaar buitengebruik in verticale toepassingen en “Edge Sealed”. Dat laatste wil zeggen dat de randen moeten “verzegeld” worden met de Seal-it pen.

 

VinylEfx is beprintbaar met Solvent en Eco Solvent gebaseerde inkten, UV-inkten en Thermische transfer. VinylEfx snijdt en pelt gemakkelijk, zelfs voor kleine letters en details.

 

VinylEfx Durable, kan buiten gebruikt worden 3-5 jaar, op voorwaarde dat deze folie aangebracht wordt op verticale oppervlakken. Om corrosie tegen te gaan dienen de snijranden met een blanke lak te worden verzegeld. Gebruik hiervoor de EFX Seal-it pen.

  • De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren u een kleurenkaart te gebruiken om kleuren te vergelijken
  • Mocht u nog niet bekend zijn met dit product, raden wij u aan deze eerst te testen
  • Voor de juiste verwerking raden wij u aan de technische datasheet te raadplegen
Specificaties
Artikelnummer 301310
Fabrikant R.tape
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren u een kleurenkaart te gebruiken om kleuren te vergelijken, Mocht u nog niet bekend zijn met dit product, raden wij u aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking raden wij u aan de technische datasheet te raadplegen
Uitstraling Special
Lijmsoort Permanent
Toepassing Vlakke ondergronden, Binnengebruik
Afmeting rol 122 cm x 45.7 m
Breedte 61 of 122 cm
Houdbaarheid 3-5 jaar
Minimale afname 1 meter
Vragen over dit product?
  • De specialist in signmaterialen
  • Full service
  • Kwaliteitsproducten
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Professioneel en deskundig advies