R-Tape High Tack AT4075 RLA

High tack papieren applicatietape voor het appliceren van gesneden teksten

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

R-Tape High Tack AT4075

Deze papieren applicatietape is te gebruiken om gesneden vinyl over te zetten op de te plakken ondergrond. Bijvoorbeeld op ramen, auto's, muren of platen.
Doordat deze applicatietape van papier is, kun je deze scheuren en daarnaast nat plakken. Je rakelt het water namelijk zo weg.

De applicatietape is 100 micron dik en voorzien van een high tack conforme lijmlaag. De conforme lijmlaag (RLA, Release Liner Adhesive) zorgt ervoor dat de tape niet gaat krullen en mooi vlak blijft liggen. Zelfs als je de geappliceerde teksten al een tijdje hebt liggen.

Ben je op zoek naar een applicatietape die iets minder hard plakt? Dan adviseren wij de AT4050. Dit is een papieren applicatietape die voorzien is van een medium tack.

Doordat de tape van papier is, kun je er niet heel goed doorheen kijken. Moet je heel precies plakken? Dan adviseren wij een kunststof applicatietape, bijvoorbeeld de AT75. Deze is namelijk transparant.

De AT4075 is alleen per rol verkrijgbaar van 100m op een breedte van 61 of 122cm.

Als je de rol gesneden wilt hebben in andere breedtes dan is dat ook mogelijk, dit kun je in het opmerkingenveld bij het afrekenen typen.

Specificaties
Artikelnummer 300087
Lijmsoort High tack
Afmeting rol 122 cm x 100 m
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet AT4075 pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op