Bladebreaker Pro

Met de Bladebreaker Pro van Yellotools heb je een stevige en betrouwbare oplossing voor het afbreken van mesjes en snijgereedschap.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Bladebreaker Pro

Met de Bladebreaker Pro van Yellotools heb je een stevige en betrouwbare oplossing voor het afbreken van mesjes en snijgereedschap. De Bladebreaker Pro heeft een stevige rubberen bescherming en een doorzichtige houder, zodat je altijd precies kunt zien wat er in zit. De houder heeft een geïntegreerd staalplaatje waar je je mesjes en snijgereedschap op kunt afbreken.

Dankzij de afneembare magneetplaat onderin de houder blijven de afgebroken deeltjes op de bodem van de houder vasthangen, zodat ze niet meer rond kunnen slingeren en ook niet meer het irritante geluid van rinkelende deeltjes kunnen voortbrengen. Het roestvaste stalen afbreekplaatje zorgt ervoor dat je mesjes en snijgereedschap veilig en efficiënt kunt afbreken.

Met de stevige riemclip kun je de Bladebreaker Pro makkelijk bij je dragen, zodat je altijd en overal je mesjes en snijgereedschap op een veilige manier kunt afbreken. Kortom, de Bladebreaker Pro van Yellotools is een betrouwbare en handige oplossing voor het afbreken van mesjes en snijgereedschap.

Bekijk het kleine broertje van de Bladebreaker Pro hier: Bladebreaker II Orange

Specificaties
Artikelnummer 171075
Omschrijving P/1 st
Fabrikant YelloTools
Hoeveelheid Per stuk
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op