Metamark PPF - Paint Protection Films

  • Gegoten PVC
    Gegoten PVC

Nieuwe kansen voor carwrappers!

  • Gratis verzending vanaf €200,-
  • Op ma-do voor 17.00 uur en op vr. voor 16.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gratis snijden
  • Veilig online betalen
Gegevens

Over de Metamark PPF - Paint Protection Films

Met de Paint Protection Films (PPF) van Metamark bescherm je de lak van auto's tegen verkleuring en beschadigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steenslag.

  • Non-Yellowing: de Metamark PPF folies zijn UV-bestendig en zorgen voor een langdurige helderheid en een bijna onzichtbare beschermingslaag om de auto.
  • Hydrofoob: de Metamark PPF-X en Metamark PPF-C zijn hydrofoob. Dit betekent dat water veel meer afgestoten wordt en dat betekent minder vlekken op de autolak.
  • Zelfherstellende top coat technologie: beschadigingen zijn door middel van een klein beetje warmte te herstellen. Hierdoor krijg je weer een hoogwaardige glanzende afwerking.

Er zijn 3 verschillende soorten verkrijgbaar van de Metamark Paint Protection Films. Onderstaand lopen we ze kort langs. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende technische datasheet of op de sellsheet.

Metamark PPF-X - Paint Protection Film
De Metamark PPF-X biedt de ultieme lakbescherming. Deze transparante ultra high gloss film is 165 micron dik, is hydrofoob en heeft een zelfherstellende niet-vergelende top coat technologie en heeft een houdbaarheid van 10 jaar. Deze folie is voorzien van een tijdelijke beschermfolie (cap sheet). Op deze manier is de folie beschermt tijdens de opslag en behoudt hij zijn hoogglans. Je dient deze wel te verwijderen voordat je de folie gaat plakken.

Metamark PPF-R - Paint Protection Film
De Metamark PPF-R biedt uitstekende bescherming tegen straatvuil en steenslag. Deze transparante high gloss film is 165 micron dik en heeft een zelfherstellende niet-vergelende top coat technologie en heeft een houdbaarheid van 5 jaar. Deze folie is voorzien van een tijdelijke beschermfolie (cap sheet). Op deze manier is de folie beschermt tijdens de opslag en behoudt hij zijn hoogglans. Je dient deze wel te verwijderen voordat je de folie gaat plakken.

Metamark PPF-C - Carbon Fibre Effect
De Metamark PPF-C is een zwarte paint protection film met een carbon effect. Deze film is 150 micron dik en is zelfherstellend en hydrofoob. Deze folie heeft een houdbaarheid van 10 jaar.

Alle 3 de folies zijn verkrijgbaar per lopende meter op een breedte van 152,4 cm. Een volle rol Metamark PPF-R en PPF-X bevat 15 meter. Op een rol Metamark PPF-C zit 10 meter.

PPF Training
Heb je geen ervaring met de PPF folie? Dan raden wij ten zeerste een PPF training aan. Meerdere malen per jaar organiseren wij een 1-daagse PPF training. Kijk voor de verschillende data of om je aan te melden op onze pagina Events.

PPF Tools
Kijk hier voor de tools die onmisbaar zijn bij het plakken van de Metamark Paint Protection Films.

Video
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer 164104
Fabrikant Metamark
Eigenschappen Transparant, Veiligheid
Breedte 152.4 cm
Andere klanten kochten ook
Productvragen
Naam
E-mail adres
Vraag
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Metamark PPF - Paint Protection Films
Downloads
Beschrijving Soort Download
Metamark PPF Brochure pdf Download
Metamark PPF - Brochure Accessoires pdf Download
Datasheet Metamark PPF-C pdf Download
Datasheet Metamark PPF-R pdf Download
Datasheet Metamark PPF-X pdf Download
Metamark PPF-C pdf Download
Metamark PPF-R pdf Download
Metamark PPF-X pdf Download
Verzending

Alle bestellingen die op maandag tot en met donderdag voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd.
Op vrijdag worden bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag verstuurd.

Alle pakketten worden verzonden en geleverd via DHL met track & trace code.

Klik hier voor de verschillende opties en kosten.

Klik hier:
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken