Metamark PPF - Paint Protection Films

Nieuwe kansen voor carwrappers!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Metamark PPF - Paint Protection Films

Met de Paint Protection Films van Metamark bescherm je de lak van auto's tegen verkleuring en beschadigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steenslag.

  • Non-Yellowing: de Metamark PPF folies zijn UV-bestendig en zorgen voor een langdurige helderheid en een bijna onzichtbare beschermingslaag om de auto.
  • Hydrofoob: de Metamark PPF-X en Metamark PPF-C zijn hydrofoob. Dit betekent dat water veel meer afgestoten wordt en dat betekent minder vlekken op de autolak.
  • Zelfherstellende top coat technologie: beschadigingen zijn door middel van een klein beetje warmte te herstellen. Hierdoor krijg je weer een hoogwaardige glanzende afwerking.

Er zijn 3 verschillende soorten verkrijgbaar van de Metamark Paint Protection Films. Onderstaand lopen we ze kort langs. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende technische datasheet of op de sellsheet.

Metamark PPF-X - Paint Protection Film

De Metamark PPF-X biedt de ultieme lakbescherming. Deze transparante ultra high gloss film is 165 micron dik, is hydrofoob en heeft een zelfherstellende niet-vergelende top coat technologie en heeft een houdbaarheid van 10 jaar. Deze folie is voorzien van een tijdelijke beschermfolie (cap sheet). Op deze manier is de folie beschermt tijdens de opslag en behoudt hij zijn hoogglans. Je dient deze wel te verwijderen voordat je de folie gaat plakken.

Metamark PPF-R - Paint Protection Film

De Metamark PPF-R biedt uitstekende bescherming tegen straatvuil en steenslag. Deze transparante high gloss film is 165 micron dik en heeft een zelfherstellende niet-vergelende top coat technologie en heeft een houdbaarheid van 5 jaar. Deze folie is voorzien van een tijdelijke beschermfolie (cap sheet). Op deze manier is de folie beschermt tijdens de opslag en behoudt hij zijn hoogglans. Je dient deze wel te verwijderen voordat je de folie gaat plakken.

Metamark PPF-C - Carbon Fibre Effect

De Metamark PPF-C is een zwarte paint protection film met een carbon effect. Deze film is 150 micron dik en is zelfherstellend en hydrofoob. Deze folie heeft een houdbaarheid van 10 jaar.

Alle 3 de folies zijn verkrijgbaar per lopende meter op een breedte van 152,4 cm. Een volle rol Metamark PPF-R en PPF-X bevat 15 meter. Op een rol Metamark PPF-C zit 10 meter.

PPF Training

Heb je geen ervaring met de PPF folie? Dan raden wij ten zeerste een PPF training aan. Meerdere malen per jaar organiseren wij een 1-daagse PPF training. Kijk voor de verschillende data of om je aan te melden op onze pagina Events.

PPF Tools

Kijk hier voor de tools die onmisbaar zijn bij het plakken van de Metamark Paint Protection Films.

Metamark Paint Protection Films

over PPF

Specificaties
Artikelnummer 164104
Fabrikant Metamark
Eigenschappen Transparant, Veiligheid
Breedte 152.4 cm
Downloads
Beschrijving Soort Download
Metamark PPF Brochure pdf download
Metamark PPF - Brochure Accessoires pdf download
Datasheet Metamark PPF-C pdf download
Datasheet Metamark PPF-R pdf download
Datasheet Metamark PPF-X pdf download
Metamark PPF-C pdf download
Metamark PPF-R pdf download
Metamark PPF-X pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op