In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

BF Print - Sublistop - 120mu

Doorbloeden is verleden tijd met deze printable flex.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Gimme5 – Blockout Print

De Gimme5 – Blockout Print is een printbare flexfolie van 120 micron dik en heeft een zelfklevende polyester drager. Deze printable heeft een speciale tussenlaag met blockout functie en is daarmee geschikt voor het bedrukken van gesublimeerd polyester textiel. Het voorkomt doorbloeden en de full color prints blijven door de blockout helder van kleur.
Wil je bijvoorbeeld een sportshirt voorzien van een logo of ben je op zoek naar een printbare flex voor je fantastische creatie op een sporttas? Dan zit je met de Gimme5 – Blockout Print zeker goed!

Deze printbare textielfolie is beprintbaar met solvent, ecosolvent en latex inkten. Vervolgens appliceer je de printable met een transferfolie. We adviseren de B-Tack.

De Gimme5 – Blockout Print beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er zich geen schadelijke stoffen in de printable bevinden wat beter is voor huid en gezondheid.

Heb je liever een printbare flexfolie mét blocker die dunner is? Kijk dan eens bij de BF Print - Sublistop - 80mu. Ben je op zoek naar een printbare flexfolie zonder blockout functie? Ga dan voor de Gimme5 – Printable – Matt. Zoek je een gekleurede flexfolie met blockout functie? Kijk dan eens bij de Gimme5 - Sublistop

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Gimme5 – Blockout Print? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 159644
Fabrikant B-Flex
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m
Wassen 40⁰ C
Temperatuur 140 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Gimme5 - Printable - Blockout pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op