BF - Gimme5

Kwalitatief, prijsgunstige flexfolie die slechts 4 seconden geperst hoeft te worden!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over BF - Gimme5

Onze flexfolie Gimme5, van B-Flex, is de sterke nieuwkomer in de wereld van flexfolies. De 80 micron dikke PVC-vrije PU (polyurethaan) flex heeft een aantal prettige eigenschappen, waaronder de hoogste wasbaarheid van maar liefst 90 graden (specials 60 graden) en een zeer korte perstijd van slechts 4 seconden. De afmeting van de rol is 50 cm x 25 m.

De flexfolie van Gimme5 gebruik je onder andere voor het bedrukken van relatiegeschenken, (bedrijfs)kleding en promotieartikelen. Het is geschikt voor diverse textielsoorten gemaakt van polyester, katoen en acryl. Leef je uit en maak de mooiste creaties met deze flexfolie. Wat ga jij als eerste maken?

Deze flex is in het bezit van een Oeko-Tex keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen in de flexfolie aanwezig zijn wat beter is voor gezondheid en huid.

De kleurkeuze bij deze folie is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen tussen wit, zwart of een standaard kleur, maar ook goud, zilver of een neon (fluor) kleur ligt voor je klaar in het magazijn. Je creativiteit zijn geen grenzen gezet.

Let op: bij gebruik van lichte kleuren Gimme5 op gesublimeerde kleding is de kans op doorbloeden aanwezig. Gelieve eerst te testen of gebruik in dit geval een blockout flexfolie: de BF - Sublistop.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Gimme5? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 159499
Fabrikant B-Flex
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 90⁰ C
Temperatuur 140 graden
Druk 3,5 bar
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Gimme5 pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Datasheet Gimme5 - special pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Hebben jullie hier ook een kleurenkaart van?</p>
    • <p>De kleurenkaart voor de BF - Gimme5 kun je hier vinden en bestellen: https://www.maegis.nl/159602-kleurenkaart-gimme5-</p>
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op