Gimme5

main product photo
Gegevens

Onze flexfolie Gimme5, van B-Flex, is de sterke nieuwkomer in de wereld van flexfolies. De 80 micron dikke PVC-vrije PU (polyurethaan) flex heeft een aantal prettige eigenschappen, waaronder de hoogste wasbaarheid van maar liefst 90 graden en een zeer korte perstijd van slechts 4 seconden. 
 
De flexfolie van Gimme5 gebruik je onder andere voor het bedrukken van relatiegeschenken, (bedrijfs)kleding en promotieartikelen. Het is geschikt voor diverse textielsoorten gemaakt van polyester, katoen en acryl. Leef je uit en maak de mooiste creaties met deze flexfolie.  
 
Deze flex is in het bezit van een Oeko-Tex keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen in de flexfolie aanwezig zijn. 
 
De kleurkeuze bij deze folie is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen tussen wit, zwart of een standaard kleur, maar ook goud, zilver of een neon (fluor) kleur ligt voor je klaar in het magazijn.  
 
Let op: bij gebruik van lichte kleuren Gimme5 op gesublimeerde kleding is de kans op doorbloeden aanwezig. Gelieve eerst te testen of gebruik in dit geval een blockout flexfolie; de Gimme5 blockout. 

  • De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid
  • Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen
  • Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Video
Specificaties
Artikelnummer 159499
Fabrikant B-Flex
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 90⁰ C
Perstijd 5 seconden
Temperatuur 140 graden
Druk 3,5 bar
Minimale afname 1 meter
Vragen over dit product?
  • De specialist in signmaterialen
  • Full service
  • Kwaliteitsproducten
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Professioneel en deskundig advies