Tubitherm

Geef een luxe en fluweelzachte uitstraling aan textiel met de Tubitherm flockfolie!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Tubitherm Flockfolie

Tubitherm flockfolie is een flock van Poli-Tape met een fluweelzacht gevoel en schittering. Het geeft een luxe uitstraling op bijvoorbeeld werkkleding, handdoeken, sportkleding en vrijetijdskleding. Gooi je creatieve ideeën in de strijd en pers de meest mooie ontwerpen die je gemaakt hebt met de Tubitherm flockfolie op katoen, polyester of een combinatie van deze.  

Tubitherm is vrij van PVC en weekmakers en heeft daarnaast een Oeko-tex® keurmerk. Met dit keurmerk wordt aangetoond dat er zich geen schadelijke stoffen in de flock bevinden en het is beter voor huid en gezondheid. De flockfolie is voor de standaardkleuren wasbaar tot 60 graden en de neon kleuren kun je wassen tot 40 graden. De folie laat zich makkelijk snijden en pellen, zelfs als het snel wordt verwerkt scheurt het materiaal niet.  

Er is een ruime keuze aan kleuren. Van zwart, wit of een standaardkleur, tot aan fluor (neon) kleuren. Kies maar uit en wij leveren het. 

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Tubitherm flock? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Specificaties
Artikelnummer 158049
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Laag, 2 bar
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli-Flex Tubitherm pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Transfer and wash conditions pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op