Poli-Flex Turbo

Deze flexfolie is geschikt voor katoen, polyester én nylon en hoeft slechts 5 seconden geperst te worden!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Poli-Flex Turbo

Deze Poli-Flex Turbo staat bekend als alleskunner. De unieke eigenschappen van deze folie zorgen ervoor dat je kunt persen op katoen, polyester en nylon in slechts een aantal seconden én ook nog eens op een lage temperatuur.
De flexfolie is 90 micron dik, gemaakt van PU (polyurethaan) en is PVC-vrij. 

Wil je bijvoorbeeld (bedrijfs)kleding, promotieartikelen of relatiegeschenken bedrukken? Hier is deze flex zeer geschikt voor. Laat je ontwerptalenten zien en maak de meest gave projecten met deze folie.

De flexfolie is in het bezit van een Oeko-Tex® keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn en dat is beter voor gezondheid en huid.

Je hebt ruim voldoende keuze aan kleurtjes. Ben je op zoek naar wit, zwart, een standaardkleur, of wil je liever goud, zilver of een neon (fluor) kleur? Geen probleem, wij leveren het.                                                        
 
Productverwerking:
Katoen / Polyester: 2,5 - 3 bar / 130°C - 5 sec. / 150°C - 4 sec. / 160°C - 3 sec.                                            
Acryl: 2 bar / 150°C - 5 sec. 
Nylon: 2 bar / 150°C / textiel 5 sec. voorverwarmen - 5 sec. persen - drager verwijderen en vervolgens siliconen papier over transfer leggen en 10 sec. napersen.

Polyesterdrager warm verwijderen m.u.v. den Neon kleuren (4903 - 4940 - 4943), deze lauwwarm verwijderen.    

Bij nylon producten met een waterafstotende coating, eerst een test uitvoeren.                                                    

Let op: Over de fluor kleuren (4903 - 4940 - 4943), de 4920 Gold Metallic en de 4930 Silver Metallic kunnen géén andere flex soorten heen geperst worden!

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Ben je op zoek naar een flexfolie met een langere perstijd op een hoge temperatuur en zonder blockout functie? Kijk dan eens bij de Poli-Flex Premium. Zoek je een flexfolie met specifiek een blockout functie? Kijk dan bij de Poli-Flex Blockout

Heb je vragen over de Poli-Flex Turbo? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 157807
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken, Over de Fluor en Metallic kleuren kunnen geen andere flex-soorten geperst worden
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 130 graden, 150 graden, 160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester, Ongeïmpregneerd nylon
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli-Flex Turbo pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Kleurenkaart Poli-Flex Turbo pdf download
Voordelen van de Poli-Flex Turbo pdf download
Transfer and wash conditions pdf download
Kleurenvergelijk Poli-Flex Turbo (HEX/RGB/CMYK/PANTONE/RAL) pdf download
Poli-Flex Turbo Productinformation pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
 • Goedemiddag, ik heb vorige week een rol turbo-flex ontvangen op 100cm breed. Dit was te breed voor mijn machine, maar is dit er toevallig ook op 73cm?
  • We hebben de Poli Flex Turbo White niet op 75cm breedte. Wel kunnen we een rol speciaal voor je bestellen op 150 cm en deze dan voor je snijden naar 2 x 75 cm. De levertijd hiervan is ongeveer 3 weken.

   We hebben de Poli Flex Turbo White niet op 75cm breedte. Wel kunnen we een rol speciaal voor je bestellen op 150 cm en deze dan voor je snijden naar 2 x 75 cm.

   Lees gehele antwoord
 • <p>Goedenmiddag, er staat in de beschrijving dat 1 rol 25 meter lang is, maar er staat bij het vakje waar je het aantal producten kan bestellen per meter prijs. Is het nou de prijs voor 50cm x 25m of is het de prijs voor een meter?</p>
  • De pijs wat je ziet is dus 50 cm breed x 1 meter lang. Als je dus een volle rol wilt bestellen, vul je het aantal 25 meter in.

Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op