Poli Flex Reflex

Verschillende soorten reflecterende flexfolie

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Poli Flex Reflex

Poli-Tape heeft verschillende soorten reflecterende flexfolie in het assortiment. Van reflecterende folie voor op katoen of op nylon tot aan gekleurde reflecterende folie met een korte perstijd. Hieronder gaan we de verschillende soorten langs.

4781 - Reflex Silver 3M
De 4781 Reflex Silver is de bekendste reflecterende zilveren flexfolie. Deze folie is geschikt voor katoen, niet geïmpregneerde nylon, polyester of een combinatie van katoen/polyester of polyester/acryl. Hij heeft een perstijd van 15 seconden op 160 graden met een medium druk. Je kunt hem wassen op maximaal 60 graden en deze folie is ook geschikt voor de droger. Wel adviseren we om de textiel binnenstebuiten te wassen.

4882 - Reflex Nylon
Zoek je een reflecterende flexfolie voor op nylon? Kies dan voor de 4882 - Reflex Nylon. Deze flexfolie kun je dus bijvoorbeeld inzetten op regenjassen en paraplu's. Nadat je de 4882 hebt geplot en gepelt, pers je hem 3 tot 4 seconden op 150 graden met een lage druk. Vervolgens verwijder je de drager lauwwarm en pers je deze nog 10 tot 15 seconden na. Je kunt hem wassen op maximaal 40 graden. Wel adviseren we om de textiel binnenstebuiten te wassen.

4783 - Turbo Reflex Silver
Deze zilveren reflecterende flexfolie heeft slechts een perstijd van 5 seconden. Deze folie is geschikt voor katoen, niet geïmpregneerde nylon, polyester of een combinatie van katoen/polyester of polyester/acryl. Je perst hem op 130 graden met een medium druk. Hij is wasbaar op maximaal 60 graden, geschikt voor de droger op maximaal 100 graden en bestand tegen chemisch reinigen. Wel adviseren we om de textiel binnenstebuiten te wassen.

Reflex Colours
Nieuw in deze serie zijn de 8 verschillende reflecterende kleuren. Onder andere wit reflecterend, goud reflecterend en zelfs fluor groen reflecterend. Deze folie is geschikt voor katoen, niet geïmpregneerde nylon, polyester of een combinatie van katoen/polyester of polyester/acryl. Ze hebben een perstijd van 8 seconden op 145 graden met een medium druk. Hij is wasbaar op maximaal 60 graden, geschikt voor de droger op maximaal 100 graden en bestand tegen chemisch reinigen. Wel adviseren we om de textiel binnenstebuiten te wassen.

Al deze folies zijn per lopende meter te verkrijgen op een breedte van 50 cm.

De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Daarom raden we je altijd aan om een kleurenkaart te gebruiken indien je een specifieke kleur nodig hebt. Voor de juiste verwerking per flexfolie raden wij je aan de verschillende technische datasheets te raadplegen.

Heb je vragen over de Poli-Flex Reflex? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 157670
Fabrikant Poli-Tape
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli-Flex 4781 Reflex Silver pdf download
Datasheet Poli-Flex 4882 Reflex Nylon pdf download
Datasheet Poli-Flex 4783 Turbo Reflex Silver pdf download
Datasheet Poli-Flex Reflex Colours pdf download
Transfer and wash conditions pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Is er ook een reflecterende folie waarop geprint kan worden (met ecosol)?</p>
    • Er bestaat een printbare Reflex. Dat is van het merk B-flex - Gimme  Bij interesse kun je een ons mailen naar info@maegis.nl. Dit is geen standaard product en moet speciaal besteld worden. 

Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op