Poli-Flex Blockout

Voorkom doorbloeden met de Poli-Flex Blockout!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Poli-Flex Blockout

De Poli-Flex Blockout is een flexfolie die geschikt is voor het bedrukken van polyester textiel met sublimatie inkten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportshirts, promotieartikelen, sporttassen of softshell jassen. Deze polyurethane (PU) flex van 115 micron dik heeft een extra tussenlaag en gaat daarmee het doorbloeden tegen, zo blijft de bedrukking helder van kleur. De snij- en peleigenschappen van deze folie zijn goed en bovendien kan de Poli-Flex Blockout op temperaturen tot 60 graden gewassen worden.

Deze flexfolie beschikt over een Oeko-Tex® keurmerk, waarmee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn. Dit is beter voor huis en gezondheid.

We hebben een aantal kleuren voor je op de plank liggen, wat dacht je van de lichte standaardkleuren, goud en zilver of neon (fluor) kleuren?!

Ben je op zoek naar een flexfolie zonder blockout functie? Ga dan voor de Poli-Flex Premium. Wil je een flexfolie met een korte perstijd op een lage temperatuur met blockout functie? Kijk dan eens bij de Poli-Flex Turbo

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Let op dat bij het gebruik van rekbaar textiel beperkingen kunnen ontstaan door de barrièrelaag van de Poli-Flex Blockout. Dit kunnen scheuren, plooien of knikken in de applicatie zijn. Dit is vooral afhankelijk van de textuur van het textiel en de grootte en het type lettertype dat wordt gebruikt.

Heb je vragen over de Poli-Flex Blockout? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 157606
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken, Over de Fluor en Metallic kleuren kunnen geen andere flex-soorten geperst worden
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 130 graden
Druk Medium-High
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli-Flex Blockout pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Kleurenvergelijk Poli-Flex (HEX/RGB/CMYK/PANTONE/RAL) pdf download
Transfer and wash conditions pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op