In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Poli-Flex - Pearl Glitter

Glitter flexfolie in maar liefst 34 verschillende kleuren!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Poli-Flex - Pearl Glitter

De Poli-Flex Pearl Glitter is een flexfolie waarmee je de blits kunt maken. Deze PVC-vrije folie is gemaakt van PU (polyurethaan) en kan op hoge temperaturen gewassen worden. Daarnaast heeft het een Oekto-tex® keurmerk, wat inhoudt dat de folie beter is voor huid en gezondheid doordat het geen schadelijke stoffen bevat. Gebruik de Pearl Glitter onder andere voor belettering op sportkleding, promotieartikelen, T-shirts, vrijetijdskleding en sporttassen. Wat wordt jouw eerste creatie?

Doordat de glitters  bovenop de flex liggen, geeft dit een extra luxe uitstraling. De Poli-Flex Pearl Glitter is een dikke en stugge flexfolie die geschikt is voor bedrukkingen op katoen, polyester en een combinatie van polyester / katoen en polyester / acryl. Zoek je glitters die verwerkt zijn in de flex? Kies dan voor de Poli-Flex - Image - Glitter.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Poli-Flex Pearl Glitter? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 157077
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glitter, Special
Afmeting rol 50 cm x 10 m, 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk 2 - 2,5 bar
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli-Flex Pearl Glitter pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Kleurenkaart Poli-Flex Pearl Glitter pdf
Transfer and wash conditions pdf
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Hallo, wij zijn op zoek naar glitterflex die je op de stof kunt plakken en vervolgens over heen borduren. We zien dat dit in de VS te verkrijgen is, echter willen we het graag lokaal inkopen. Hartelijke groet, Christiaan
    • Wij hebben hier nog geen ervaringen mee. Het beste is om dit zelf te testen. De hechting kan gevoeliger worden van de flex als het bewerkt wordt met borduurwerk. Dus er kan een kans bestaan dat het misschien loslaat, maar het kan ook goed gaan. Maar ons advies is altijd testen.
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op