Poli-Flex Premium

Deutsche gründlichkeit met deze kwalitatieve, standaard flexfolie.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Poli-Flex Premium

Als je de Poli-Flex Premium flexfolie kiest, dan heb je de Deutsche gründlichkeit te pakken en ga je voor een kwalitatief stabiel product. De 100 micron dikke flexfolie is gemaakt van PU (polyurethaan) en is dus PVC-vrij. Deze flex is zeer eenvoudig te pellen en te snijden. Bovendien is wassen op hoge temperaturen geen probleem én zelfs chemische reiniging is mogelijk.

De Poli-Flex Premium kun je gebruiken voor het bedrukken van onder andere promotieartikelen, (bedrijfs)kleding en relatiegeschenken. Wanneer de textielsoort waarop je het geweldige ontwerp wilt bedrukken gemaakt is van katoen, polyester of acryl, dan zijn er eigenlijk geen beperkingen meer en kun je je uitleven.

Deze flexfolie beschikt over een Oeko-Tex® keurmerk, dit betekent dat de folie geen schadelijke stoffen bevat wat beter is voor huid en gezondheid.

Qua kleuren in de Poli-Flex Premium serie is er genoeg te kiezen. Ga voor wit, zwart, een standaard kleur of kies voor goud, zilver of een neon (fluor) kleur.

Let op: bij gebruik van lichte kleuren Poli-Flex Premium op gesublimeerde kleding is de kans op doorbloeden aanwezig. Gelieve eerst te testen of gebruik in dit geval een blockout flexfolie: de Poli-Flex Blockout.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Poli-Flex Premium? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 156999
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken, Over de Fluor en Metallic kleuren kunnen geen andere flex-soorten geperst worden
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 80⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Medium-High
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli-Flex Premium pdf
Pantone kleurenvergelijk pdf
Datasheet Poli-Flex Glossy pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Kleurenkaart Poli-Flex Premium pdf
Kleurenvergelijk Poli-Flex (HEX/RGB/CMYK/PANTONE/RAL) pdf
Transfer and wash conditions pdf
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • De flex moet op t-shirts komen welke van Katoen zijn en dus enigzins rekbaar. Rekt de flex mee of laat dit bij het aan en uittrekken van de shirts al snel los?
    • De poli-flex premium heeft een rekbaarheid van 15%. Als je letters op je shirt gaat persen zit er meer ruimte tussen dan bij een groot, vol vlak. Bij letters rekt de flex dus al wel mee. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen adviseren we je om de Poli-Flex Stretch te gebruiken.
      De poli-flex premium heeft een rekbaarheid van 15%. Als je letters op je shirt gaat persen zit er meer ruimte tussen dan bij een groot, vol vlak. Bij letters rekt de flex dus al wel mee. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen adviseren we je om de Poli-Flex Stretch te gebruiken.
      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op