In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Coverfilm Scratch PP

Gebruik dit PVC-vrije laminaat met zandkorrelstructuur als krasvaste, anti-slip vloerlaminaat met R9 certificering.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Coverfilm Scratch PP

De Coverfilm Scratch PP is een PVC-vrij laminaat dat voorzien is van een zandkorrelstructuur. Hierdoor kun je dit laminaat inzetten als vloerlaminaat. Hij heeft een krasvaste bovenzijde en anti-slip eigenschappen en is voorzien van een R9 certificaat.

Je kunt de Coverfilm Scratch PP gebruiken om vloerstickers te maken voor bijvoorbeeld in winkels. Je kunt een print op de grond laten zien, maar klanten kunnen niet uitglijden. Naast vloerlaminaat kun je dit laminaat ook gebruiken voor roll-up en pop-up systemen.

Het is 95 micron dik PP laminaat, PVC-vrij en daarmee ook een groene keuze.

Dit laminaat is te gebruiken in combinatie met elk type printmedia, dit hangt af van de toepassing. Wil je tijdelijke vloerstickers maken voor winkels? Kies dan voor de Monoprint Glossy 80 NoLite S + of de Monoprint Matt 80 NoLite S +.
Wil je een vloersticker plakken op een ruwe ondergrond? Kies dan voor een printmedia met een high tack lijmlaag, zoals bijvoorbeeld de Superprint Wall, Polyprint High Grip of de EP5 HTR.
Wil je een transparante vloersticker maken? Dan adviseren wij voor tijdelijke toepassingen de Monoprint Clear Gloss Removable en voor permanente toepassingen bijvoorbeeld de Monocover, MG-700 of de EL7.

Wil je meer weten over het  maken van vloerstickers? Bekijk dan onderstaande video waarin Lindy het je uitlegt.

De Coverfilm Scratch PP is per rol verkrijgbaar in de breedtes 106,7cm, 137cm en 152cm. Op een volle rol zit 50 meter.

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Heb je nog vragen over de Coverfilm Scratch PP die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 136179
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Anti Scratch
Toepassing Vloeren
Eigenschappen Anti scratch
Afmeting rol 152 cm x 50 m, 137 cm x 50 m, 106,7cm x 50m
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Coverfilm Scratch PP pdf
R9 Certificat pdf
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Wij willen deze coverfilm scratch gaan toepassen op prints voor deuren (in bejaarden tehuis). Deze folie is door Patrick geadviseerd. We kunnen alleen nergens vinden wat de levensduur is van deze folie. Kunnen jullie daar achter komen ?
    • <p>De Coverfilm scratch is een sterke laminaat wat krasvast en anti-slip is. Natuurlijk als je er over heen loopt zal de levensduur korter zijn dan dat je het op deuren plakt. Ligt natuurlijk aan de toeppassing.</p>
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op