Superwrap SLX+

Gegoten, printbare carwrap film mét FLITE Technology™ en een iets hogere aanvangstack dan de Superwrap SLX.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Superwrap SLX+

De Superwrap SLX+ is een 50 micron dunne gegoten, premium hoogglans wit printbare carwrap film van Arlon met FLITE Technology™ en biedt een bruisend en betrouwbare afdrukkwaliteit. Je kunt de Superwrap SLX+ beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

De ultra-herpositioneerbare SLX® + met FLITE Technology® met 3D garantie en uitzonderlijke hechting op meerdere oppervlakken maakt de snelste en gemakkelijkste installatie mogelijk. Dit is het ideale product wanneer je complete wagenparken moet wrappen. Met een houdbaarheid van 10 jaar bij buitengebruik (onbedrukt) heb je een superkwaliteit te pakken.

Ten opzichte van de Superwrap SLX heeft deze + variant een hogere aanvangstack. Hierdoor is contour snijden mogelijk en plakt deze sneller.

Met dezelfde hoge prestaties bij hoge temperaturen en nieuwe kenmerken voor koud weer, is deze snelhechtende film ontworpen om optimaal te presteren in een breed temperatuurbereik. Ervaar verbeterd snijden en pellen om zelfs de kleinste letters te laten opvallen op jouw voertuigafbeeldingen.

De folie is verkrijgbaar in de breedtes 137cm en 152cm op een rollengte van 22.85m of 45.7m.

Zoek je een bijpassend laminaat? Kies dan voor de Supercover SLX + (Arlon 3210), deze is verkrijgbaar in gloss. Zoek je en matte variant? Dan adviseren wij de Superprint Clear Cast Matt (Arlon 3220) of de Supercover SLX (Arlon 3270).

Wil je het wrappen van een auto graag onder de knie krijgen? Meerdere keren per jaar organiseren wij een carwraptraining. Kijk voor een overzicht van de verschillende data op onze event pagina.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Superwrap SLX+ wrapfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 135194
Fabrikant Arlon
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Grijze lijmlaag, Herpositioneerbaar, Permanent, Voorzien van luchtkanalen
Toepassing 3D, Autobelettering, Carwrapping
Eigenschappen Printable
Afmeting rol 137 cm x 45.7 m, 137 cm x 22.85 m, 152 cm x 45.7 m, 152 cm x 22.85 m
Dikte 50 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Superwrap SLX + pdf download
Installation Guide Superwrap SLX + pdf download
Fleet & vehicle wrap removal pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op