Arlon 6000 RP Clear Gloss

Transparant gegoten folie

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Arlon 6000 RP Clear Gloss

De Arlon 6000 RP Clear Closs is een 50 micron dunne gegoten PVC, TRANSPARANT glanzend, voorzien van een solvent lijmlaag met PE-backing. Ideaal voor het maken van transparante stickers.

Uniek aan de Arlon printable wrapfolie is de primer tussen folie en lijm welke zorgt voor extreme goede hechting tussen lijm en folie. Hierdoor kan de folie nog na jaren bijna lijmrestenvrij verwijderd worden.

De folie is verkrijgbaar in de breedtes 137cm en 152cm op een rollengte van 45.7m.

Wij adviseren om de prints te lamineren met de Superprint Clear Cast (Arlon 3220). Hierdoor zijn je prints langer beschermd tegen vuil en verkleuring. Ongeprint is de Arlon 6000 RP Clear Gloss 7 jaar houdbaar bij buitengebruik. Je kunt de folie beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Wil je het wrappen van een auto graag onder de knie krijgen? Meerdere keren per jaar organiseren wij een carwraptraining. Kijk voor een overzicht van de verschillende data op onze event pagina.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Arlon 6000 RP Clear Gloss printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 135163
Fabrikant Arlon
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend, Transparant
Lijmsoort Permanent, Solvent basis
Toepassing 3D, Autobelettering, Carwrapping
Eigenschappen Printable, Transparant
Afmeting rol 137 cm x 45.7 m, 152 cm x 45.7 m
Dikte 50 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Arlon 6000RP pdf download
Fleet & vehicle wrap removal pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op