Superprint Supreme Wrap - Arlon DPF 6100 XLP

Carwrap klassieker met grijze lijmlaag en micro-structuur luchtkanalen

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Superprint Supreme Wrap - Arlon DPF 6100 XLP

De Superprint Supreme Wrap (Arlon DPF 6100 XLP) is een 50 micron dunne gegoten carwrapfolie die voorzien is van een grijze lijmlaag met micro-structuur luchtkanalen.

De grijze lijm zorgt voor de juiste opaciteit en door de fijne structuur van de luchtkanalen is deze haast niet te zien in het eindresultaat. Daarnaast is de lijm bijzonder goed te herpositioneren wat de verwerking vereenvoudigt. Je kunt de Superprint Supreme Wrap beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Uniek aan de Arlon printable wrapfolie is de primer tussen folie en lijm welke zorgt voor extreme goede hechting tussen lijm en folie. Hierdoor kun je de folie na jaren nog bijna lijmrestenvrij verwijderen.

De folie is verkrijgbaar in de breedtes 137cm en 152cm op een rollengte van 22.85m of 45.7m.

Wij adviseren om de prints te lamineren met de Superprint Clear Cast (Arlon 3220). Hierdoor zijn je prints langer beschermd tegen vuil en verkleuring. Ongeprint is de Superprint Supreme Wrap 7 jaar houdbaar bij buitengebruik.

Wil je het wrappen van een auto graag onder de knie krijgen? Meerdere keren per jaar organiseren wij een carwraptraining. Kijk voor een overzicht van de verschillende data op onze event pagina.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Superprint Supreme Wrap die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 135121
Omschrijving Arlon DPF 6100 XLP
Fabrikant Arlon
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Grijze lijmlaag, Permanent, Solvent basis, Voorzien van luchtkanalen
Toepassing Autobelettering, Carwrapping
Eigenschappen Printable
Breedte 137 cm, 152 cm
Dikte 50 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Superprint supreme wrap pdf download
Fleet & vehicle wrap removal pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op