Superwrap IllumiNITE

Schitterende graphics overdag, maar ook heldere graphics 's nachts!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Superwrap IllumiNITE

De Superwrap IllumiNITE is een glanzende, gegoten én reflecterende printfolie van Arlon en is een absolute aandachttrekker! Je kunt de Superwrap IllumiNITE beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

De folie zorgt niet alleen voor schitterende graphics overdag, maar ook voor heldere graphics 's nachts. Ideaal om in te zetten voor markeringen, het maken van stickers en uiteraard het gedeeltelijk of volledige wrappen van voortuigen.

De folie is 125 micron dik en voorzien van FLITE Technology™ en zorgt hierdoor voor een snelle installatie en superieure herpositioneerbaarheid.

Wij adviseren om de prints te lamineren met de Supercover SLX + (Arlon 3210) of met de Superprint Clear Cast (Arlon 3220). Hierdoor zijn je prints langer beschermd tegen vuil en verkleuring. Ongeprint is de Superwrap IllumiNITE 7 jaar houdbaar bij buitengebruik.

Wil je het wrappen van een auto graag onder de knie krijgen? Meerdere keren per jaar organiseren wij een carwraptraining. Kijk voor een overzicht van de verschillende data op onze event pagina.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Superwrap IllumiNITE printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.Specificaties
Artikelnummer 135031
Omschrijving 1.22 X 45.7
Fabrikant Arlon
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend, Reflecterend
Lijmsoort Herpositioneerbaar, Voorzien van luchtkanalen
Toepassing 3D, Autobelettering, Carwrapping
Eigenschappen Printable
Afmeting rol 122 cm x 45.7 m
Breedte 122 cm
Dikte 125 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Superwrap IllumiNITE PDF download
Fleet & vehicle wrap removal pdf download
Installation guide - IllumiNITE Wrap pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op