In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Superprint White Cast - Arlon 6000 RP

Gegoten printvinyl met een normale, grijze lijmlaag voor de diehard carwrapper

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Superprint White Cast - Arlon 6000 RP

De Superprint White Cast is een 50 micron dunne gegoten printvinyl voor de durfal onder jullie. Het heeft een normale, grijze lijmlaag maar is desniettemin ook voor ribbels gedacht.

De grijze solvent lijmlaag zorgt voor de juiste opaciteit. Daarnaast is de lijm bijzonder goed her te positioneren welke de verwerking vereenvoudigd. Uniek aan de Arlon printable wrapfolie is de primer tussen folie en lijm welke zorgt voor extreme goede hechting tussen lijm en folie. Hierdoor kan de folie nog na jaren bijna lijmrestenvrij verwijderd worden.

De folie is verkrijgbaar in de breedtes 137cm en 152cm op een rollengte van 22.85m of 45.7m.

Wij adviseren om de prints te lamineren met de Superprint Clear Cast (Arlon 3220). Hierdoor zijn je prints langer beschermd tegen vuil en verkleuring. Ongeprint is de Superprint White Cast 7 jaar houdbaar bij buitengebruik. Je kunt de folie beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Wil je het wrappen van een auto graag onder de knie krijgen? Meerdere keren per jaar organiseren wij een carwraptraining. Kijk voor een overzicht van de verschillende data op onze event pagina.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Superprint White Cast die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 135003
Omschrijving Arlon 6000 RP
Fabrikant Arlon
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Permanent
Toepassing Autobelettering, Carwrapping
Eigenschappen Printable
Afmeting rol 137 cm x 45.7 m, 137 cm x 22.85 m, 152 cm x 45.7 m, 152 cm x 22.85 m
Breedte 137 cm, 152 cm
Dikte 50 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Superprint White Cast pdf
Fleet & vehicle wrap removal pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op