MD-I Blockout MetaScape White Gloss

Economische topper van Metamark; 7 jaars gekalanderde wit glanzende printvinyl met grijze lijmlaag en luchtkanalen

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de MD-I Blockout MetaScape White Gloss

De MD-I Blockout MetaScape White Gloss is een polymeer gekalanderde folie van Metamark. Dit kleinere broertje van de Metamark MD5 mag zich zeker laten zien.

De PVC folie is wit glanzend, 70 micron dik en voorzien van een grijze solvent lijm met luchtkanalen en PE-backing. De grijze lijmlaag zorgt voor de juiste opaciteit, dus dat de te plakken ondergrond niet doorschijnt in de print. De luchtkanalen zorgen ervoor dat je de printfolie luchtbellenvrij kunt plakken.

Ideaal om te gebruiken voor full colour stickers voor zowel binnen als buiten. Dus bijvoorbeeld voor auto's, reclameborden en gevels. Je kunt de MD-I Blockout White Gloss MetaScape beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.
De folie is gekalanderd en hierdoor niet vervormbaar en in te föhnen, maar wel geschikt voor vlakke en licht gebogen ondergronden.

De MD-I Blockout MetaScape White Gloss is verkrijgbaar in de breedtes 76 cm, 137,2 cm en 160 cm. Op een volle rol zit 50 meter.

Wij adviseren om de prints te lamineren met de Metaguard MD-I. Deze is verkrijgbaar in Gloss (MG-005) en Matt (MG-002). Hierdoor zijn je prints langer beschermd tegen vuil en verkleuring. Ongeprint is de Metamark MD-I Blockout 7 jaar houdbaar bij buitengebruik.

Naast deze variant is de folie ook verkrijgbaar zonder grijze lijmlaag (MD-I White Gloss) of alleen met een grijze lijmlaag (MD-I Blockout White Gloss).

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de MD-I Blockout White Gloss MetaScape printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

 

Specificaties
Artikelnummer 134208
Fabrikant Metamark
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Grijze lijmlaag, Permanent, Solvent basis, Voorzien van luchtkanalen
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden
Afmeting rol 137 cm x 50 m, 76 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Dikte 70 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet MD-I Blockout MetaScape PDF download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Welk glans laminaat hoort hier bij?
    • Het bijpassende glanzende laminaat is de Metaguard MD-I / MG-005 - Gloss serie. Zoek je toch een matte variant? Dan is de Metaguard MD-I / MG-002 - Matt serie de juiste.
      Het bijpassende glanzende laminaat is de Metaguard MD-I / MG-005 - Gloss serie.
      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op