MD-I Blockout White Gloss

Economische topper van Metamark; 7 jaars gekalanderde wit glanzende printvinyl met grijze lijmlaag

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de MD-I Blockout White Gloss

De MD-I Blockout White Gloss is een polymeer gekalanderde folie van Metamark. Dit kleinere broertje van de Metamark MD5 mag zich zeker laten zien.

De PVC folie is wit glanzend, 70 micron dik en voorzien van een grijze solvent lijm en PE-backing. De grijze lijmlaag zorgt voor de juiste opaciteit, dus dat de te plakken ondergrond niet doorschijnt in de print. Je kunt de MD-I Blockout White Gloss beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Ideaal om te gebruiken voor full colour stickers voor zowel binnen als buiten. Dus bijvoorbeeld voor auto's, reclameborden en gevels.
De folie is gekalanderd en hierdoor niet vervormbaar en in te föhnen, maar wel geschikt voor vlakke en licht gebogen ondergronden.

De MD-I Blockout White Gloss is verkrijgbaar in de breedtes 76 cm, 105 cm, 137,2 cm en 160 cm. Op een volle rol zit 50 meter.

Wij adviseren om de prints te lamineren met de Metaguard MD-I. Deze is verkrijgbaar in Gloss (MG-005) en Matt (MG-002). Hierdoor zijn je prints langer beschermd tegen vuil en verkleuring. Ongeprint is de Metamark MD-I Blockout 7 jaar houdbaar bij buitengebruik.

Naast deze variant met grijze lijmlaag is de folie ook verkrijgbaar zonder grijze lijmlaag (MD-I White Gloss) of met een grijze lijmlaag met luchtkanalen (MD-I Blockout MetaScape White Gloss).

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de MD-I Blockout White Gloss printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 134202
Fabrikant Metamark
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Grijze lijmlaag, Permanent, Solvent basis
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden
Afmeting rol 137.2 cm x 50 m, 76 cm x 50 m, 105 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Dikte 70 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet MD-I Blockout PDF
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op