MD3 White Matt

Matte intermediate printvinyl met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de MD3 White Matt folie

De MD3 White Matt is een intermediate printfolie. Laat je niet misleiden door de zeer gunstige prijsstelling. Het is een 5 jaars top kwaliteitsfolie en de prijs-kwaliteit verhouding maakt deze folie uniek.

Het is een 70 micron dikke, wit matte, gekalanderde PVC folie die voorzien is van een solvent lijm en een PE-backing. De printfolie is ideaal om stickers te maken voor binnen en buiten op vlakke en lichtgebogen ondergronden. Je kunt de MD3 White Matt beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Ongeprint heeft de MD3 White Matt een houdbaarheid van 5 jaar bij buitengebruik. Wil je liever een printfolie met een houdbaarheid van 7 jaar? Dan adviseren wij zijn grote broer; de Metamark MD5 serie.

Dus ben je op zoek naar een universele oplossing waarmee je zo goed als alle toepassingen kan uitvoeren? Dan is de MD3 de folie die je zoekt.

De folie is verkrijgbaar in de breedtes 76cm, 105cm, 122cm, 137cm en 160cm en op een volle rol zit 50 meter.

Om je prints te beschermen tegen vuil en verkleuring, raden wij je aan om de prints te lamineren met de Metaguard 300 serie. Dit laminaat is verkrijgbaar in een glanzende en matte variant.

Zoek je een printfolie met een grijze lijmlaag of met luchtkanalen? Ook die heeft de Metamark MD3 serie! Zie hieronder de verschillende soorten:
Metamark MD3 White Gloss ⇒ Glanzende uitstraling
Metamark MD3 Blockout White Gloss ⇒ Grijze lijmlaag
Metamark MD3 Blockout White Gloss MetaScape ⇒ Grijze lijmlaag met luchtkanalen

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de MD3 White Matt printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

 

 

Specificaties
Artikelnummer 133998
Fabrikant Metamark
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Lijmsoort Permanent, Solvent basis
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden
Afmeting rol 122 cm x 50 m, 137 cm x 50 m, 76 cm x 50 m, 105 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Dikte 70 mu
Houdbaarheid 5-7 jaar
Minimale afname 1 rol
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op