In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Pet Backlit Film Pro W

Beprintbare folie zónder lijmlaag voor onder andere lichtbakken voor watergedragen inkten

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Pet Backlit Film Pro W

Ontdek de PET Backlit Film Pro W voor verbluffende backlit toepassingen! Deze polyester film is de perfecte keuze voor lichtbakken en andere lichtreclametoepassingen. Met zijn translucente eigenschappen biedt deze film een uitstekende lichtdoorlatendheid, waardoor jouw ontwerpen tot leven komen met heldere, levendige kleuren.

Doordat deze film geen zelfklevende drager heeft, is hij ook eenvoudig uitwisselbaar. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk wisselen tussen verschillende ontwerpen en boodschappen.

Hij heeft een dikte van 220 micron en een prachtige wit matte afwerking. Je kunt hem beprinten met watergedragen inkten en heeft dus een 3" kern.

De PET Backlit Film Pro W is verkrijgbaar in de breedtes 127 cm en 152,4 cm. Op een volle rol zit 30 meter.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de PET Backlit Film Pro W die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

 

Specificaties
Artikelnummer 133609
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Lichtbakken
Eigenschappen Translucent
Afmeting rol 152.4 cm x 30 m, 127 cm x 30 m
Materiaal PET
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet PET Backlit Film Pro W pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op