EGP PP White Matt UV

Een witte PVC vrije film die door eenieder eenvoudig aan te brengen is, beprintbaar met UV inkten.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de EGP PP White Matt UV

De EGP PP White Matt UV is een wit matte PVC vrije film die voorzien is van een siliconen lijm en hierdoor is deze door eenieder eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

Hij is 185 micron dik en geschikt voor binnen toepassingen op allerlei gladde ondergronden, onder andere glas. Buitengebruik is tijdelijk mogelijk op glas en hij is ook goed te gebruiken voor toepassingen zoals tijdelijke reclame op auto's als alternatief voor magneetfolie. Dit materiaal is interessant voor de retailbranche en te beprinten met UV inkten.

De folie is verkrijgbaar op een breedte van 137cm en op een volle rol zit 50 meter.

De EGP PP White Matt UV is ook verkrijgbaar in een transparante variant; de EGP PET Clear Gloss UV. Wil je graag beprinten met Eco-Solvent en Latex inkten? Kijk dan bij de EGP PP White Matt ESL of bij de EGP PET Clear Gloss ESL.

EGP staat voor Essentials Green Products en deze nieuwe, groene lijn bestaat uit alleen maar PVC-vrije producten. Deze productlijn is tot stand gekomen door gebruik te maken van de ruim 200 jaar ervaring binnen Maegis.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de EGP PP White Matt UV die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 133200
Omschrijving 1.37 X 50
Fabrikant Maegis Essentials
Uitstraling Mat
Lijmsoort Verwijderbaar
Toepassing Ramen
Dikte 185 mu
Materiaal PP
Houdbaarheid 1-3 jaar
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet EGP PP White Matt UV pdf
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op