One Way Vision Eco UV

De gaatjesfolie voor de korte termijn en voor privacy op autoruiten. Kijk van binnen naar buiten, maar niemand kijkt naar binnen! 50% bedrukbaar oppervlak.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over One Way Vision Eco UV

De One Way Vision Eco UV is een gaatjesfolie die door zijn verwijderbare lijm en gunstige prijs uitermate geschikt is voor reclame uitingen op etalageruiten. De gaatjes in de folie in combinatie met de witte voorzijde en zwarte achterzijde zorgen ervoor dat je van binnen wel goed naar buiten kunt kijken, maar van buiten niet naar binnen kunt kijken en een print ziet.

Het is een geperforeerde, gekalanderde folie die voorzien is van een speciale polyester backing. Hierdoor is het mogelijk om de folie te beprinten met solvent en eco-solvent inkten, maar ook met Latex en UV inkten.

De One Way Vision Eco UV is geschikt voor korte termijn toepassingen tot 1 jaar op vlakke ondergronden. De vinyl is voorzien van een verwijderbare lijm die tot 6 maanden eenvoudig te verwijderen is. Van deze folie is 60% van het oppervlak beprintbaar.

Om de prints te beschermen tegen vuil en verkleuring, raden wij je aan om deze te lamineren met de Coverfilm Antigraffiti. Hierdoor kunnen de gaatjes niet dicht gaan zitten door het vuil en blijft je zicht helder en wordt het niet troebel. Ongeprint heeft deze folie een houdbaarheid van 1 jaar.

De One Way Vision Eco UV is per rol verkrijgbaar op een breedte van 1.37m. Op een volle rol zit 50 meter.

Zoek je een gaatjesfolie die langer meegaat en ook in te zetten is op lichtgebogen ondergronden? Dan adviseren wij je de One Way Vision Plus. De One Way Vision Plus is verkrijgbaar in 2 varianten; de 50/50 en de 60/40 variant. De 50/50 versie betekent dat 50% van de folie beprintbaar is. Bij de 60/40 variant is dit 60% van het oppervlak.

Mocht je nog niet bekend zijn met de One Way Vision Eco UV, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de One Way Vision Plus Eco UV gaatjesfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 132998
Omschrijving 1.37 X 50
Fabrikant Private label
Uitstraling Geperforeerd
Lijmsoort Solvent basis, Verwijderbaar
Toepassing Ramen, Vlakke ondergronden
Eigenschappen Gaatjesfolie
Afmeting rol 137 cm x 50 m
Breedte 137 cm
Dikte 180 mu
Houdbaarheid 1-3 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet One Way Vision Eco UV pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op