In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Poli Flex Printable 4031 - Glossy

Dunne, glanzende printflex zonder zelfklevende drager.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Poli Flex Printable 4031 - Glossy

De Poli Flex Printable 4031 – Glossy is een printbare flexfolie van PU (polyurethaan) en heeft slechts een dikte van 80 micron. Deze printable heeft een glanzende uitstraling en heeft een niet zelfklevende drager. Laat je full color creaties shinen en maak helemaal de blits met glanzende logo’s op casual kleding of tassen. De Poli Flex Printable 4031 – Glossy is wasbaar tot maar liefst 80 graden!

Deze printable heeft een Oeko-Tex® Keurmerk, waarmee wordt bedoeld dat het beter is voor huid en gezondheid aangezien er geen schadelijke stoffen in de folie aanwezig zijn.

De transferfolie die in dit geval geadviseerd wordt voor het appliceren van de printable is de Poli Tack 854. Zoek je een printbare flexfolie met een matte uitstraling? Kijk dan eens bij de Poli Flex Printable 4030 – Matt. Ga je liever voor een printable met een zilver-metallic uitstraling, kies dan de Poli Flex Printable 4665.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Poli Flex Printable 4031 – Glossy? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 132069
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m, 100 cm x 25 m, 152.4 cm x 25 m
Wassen 80⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli Flex Printable 4031 pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Transfer and wash conditions pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op