Poli Flex Printable 4030 - Matt

Dunne, matte printflex zonder zelfklevende drager.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Poli Flex Printable 4030 - Matt

De Poli Flex Printable 4030 – Matt is een printbare flexfolie die gemaakt is van polyurethaan (PU) en is slechts 80 micron dik. Deze printable heeft een matte uitstraling en heeft een niet zelfklevende drager. Het geeft een zachte touch als het op een textiel zit, wil je dus een full color logo op bedrijfskleding bedrukken of wil je sportkleding voorzien van een stoere print? Dan zit je met de Poli Flex Printable 4030 – Matt wel goed. Bovendien is deze printflex te wassen op maar liefst 80 graden!

Deze printable beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt bewezen dat er geen schadelijk stoffen aanwezig zijn wat beter is voor huid en gezondheid.

De transferfolie die in dit geval geadviseerd wordt voor het overzetten van de printable is de Poli Tack 854. Ben je op zoek naar een printbare flexfolie met een korte perstijd en een matte uitstraling? Kijk dan eens bij de Poli Flex Printable 4036 Turbo – Matt. Wanneer je een printbare flexfolie met een glanzende uitstraling zoekt, dan is de Poli Flex Printable 4031 - Glossy iets voor je. 

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Poli Flex Printable 4030 – Matt? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 132068
Fabrikant Poli-Tape
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m, 100 cm x 25 m, 152.4 cm x 25 m
Wassen 80⁰ C
Temperatuur 160 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Poli Flex Printable 4030 pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Transfer and wash conditions pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Kan deze beprint worden met een CMYK printer?
    • Wanneer het een Solvent of Eco-solvent printer is, is dat geen probleem. Zie hiervoor ook eventueel de technische datasheet.
      Wanneer het een Solvent of Eco-solvent printer is, is dat geen probleem. Zie hiervoor ook eventueel de technische datasheet.
      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op