PP Display 220 NoLite S

Een goedkope, stabiele display film voor in roll-up systemen

PVC-free!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de PP Display 220 NoLite S

Een goedkope, stabiele display film voor in roll-up systemen die wij in ons assortiment hebben is de PP Display 220 NoLite S.

Deze veelzijdige wit matte pp-film is 220 micron dik en voorzien van een grijze achterzijde. De grijze rug zorgt voor extra opaciteit. Hij is beprintbaar met eco-solvent, latex en UV inkten.

Een ander voordeel van de PP Display 220 NoLite S is dat deze niet krult en uitblinkt door zijn uiterst krasvaste coating. Hierdoor is lamineren niet persé nodig. Wil je je print écht krasvast willen? Dan adviseren wij om deze te lamineren met de Coverfilm Scratch PP. Dit laminaat is voorzien van een zandkorrelstructuur.

De PP Display 220 NoLite S is per volle rol verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 91,4 cm x 50 m, 107 cm x 50 m en 152,4 cm x 30 m.

Wil je liever een beprintbare folie voor in roll-up displaysystemen met een iets chiquere uitstraling? Dan adviseren wij de PET Display 175 Nolite S. Deze is voorzien van een zilveren achterzijde. De PP Display 220 NoLite S is daarentegen stabieler en minder breukgevoelig.

Kijk voor ons assortiment aan roll-up systemen in deze categorie.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de PP Display 220 NoLite S die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 130539
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Displays, Roll-up systemen
Afmeting rol 152.4 cm x 30 m, 91.4 cm x 50m, 106,7cm x 50m
Dikte 220 mu
Materiaal PP
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet PP Display 220 nolite S pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op