In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

PET Display 175 Nolite S

De klassieke roll-up film met een chique uitstraling

PVC-free!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de PET Display 175 Nolite S

Deze display film voor roll-up systemen heeft een chique uitstraling.

De PET Display 175 Nolite S is een hoogwaardige wit matte polyester film die 175 micron dik is. Hij is voorzien van een zilveren achterzijde en dit zorgt voor 100% opaciteit.

Een ander voordeel van deze display film is dat hij over uitstekende anti-krul eigenschappen beschikt en voorzien is van een krasvaste coating. Hierdoor is lamineren niet persé nodig. Wil je je print écht krasvast willen? Dan adviseren wij om deze te lamineren met de Coverfilm Scratch PP. Dit laminaat is voorzien van een zandkorrelstructuur.

De PET Display 175 Nolite S is per volle rol van 30 meter verkrijgbaar in de volgende breedtes: 91,4 cm, 106,7 cm en 127 cm.

Ben je op zoek naar een goedkopere folie voor in roll-up systemen? Kijk dan eens bij de PP Display 220 NoLite S. Deze is voorzien van een grijze achterzijde.

Kijk voor ons assortiment aan roll-up systemen in deze categorie.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de PET Display 175 Nolite S die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 130499
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Displays, Roll-up systemen
Afmeting rol 91.4 cm x 30 m, 106.7 cm x 30 m, 127 cm x 30 m
Dikte 175 mu
Materiaal PET
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet PET Display 175 Nolite S pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op