Texprint Canvas ART

Het meest ingezette canvasdoek en textiel uit ons assortiment

PVC-free!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Texprint Canvas ART

De Texprint Canvas ART is het meest ingezette canvasdoek en textiel uit ons assortiment. De Canvas Art is voor elk meesterwerk geschikt. Hij heeft de look en feel van een echt schildersdoek. Dus zoek je een beprintbaar canvasdoek voor bijvoorbeeld schilderijen of foto's? Dan is de Texprint Canvas ART de beste keuze.

Dit matte en gecoate canvasdoek is 380 grams dik en een mix van polyester en katoen. Hierdoor is dit textiel ook PVC-vrij! Hij is beprintbaar met Eco-Solvent, Latex en UV inkten.

Hij is per volle rol verkrijgbaar in de breedtes 91,4cm, 137cm en 152cm. Op een volle rol zit 30 meter.

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Klik hier voor de spielatten, kruislatten en andere benodigdheden om je canvasdoek te kunnen spannen en op te kunnen hangen.

Heb je nog vragen over de Texprint Canvas ART die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 130054
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Schildersdoek
Afmeting rol 91.4 cm x 30 m, 137 cm x 30 m, 152 cm x 30 m
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Texprint Canvas Art pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Is er een bijbehorend print profiel voor dit product?
    • Wanneer jullie in het bezit zijn van een Roland printer, zou de optie Canvas tussen de standaardprofielen moeten staan. We raden aan contact op te nemen wanneer jullie een andere printer gebruiken voor jullie printwerk. Het is eventueel ook nog mogelijk om een profiel op maat te laten maken door één van onze monteurs. Ook voor deze optie raden we aan om contact op te nemen met onze supportafdeling

      De meeste printers hebben een aantal standaardprofielen in de mediabibliotheek.

      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op